HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Vogels THIN 525 Veggfeste for TV

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk

Prisen gjelder kun i vår Outlet

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels THIN 525 Veggfeste for TV

Bilder

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_518_VOGTHIN525BK

Beskrivelse

  • Åpnet og sett på. Komplett i eske.
  • Original emballasje: Ja
  • Komplett tilbehør: Ja
  • Produktet står i HiFi Klubben Kongsberg
  • Originalpris: 2 498,-

THIN 525 er et dreibart og svært allsidig VESA universalveggfeste som passer til TV-er fra 40 til 65”. Du kan enkelt dreie TV-en din opptil 60 grader vannrett i hver retning og opptil 20 grader loddrett. Enkel montering, sort finish.

Vogel’s THIN 525 – dreibart VESA universalveggfeste til TV-er fra 40 til 65 tommer

THIN 525 er et dreibart og svært allsidig VESA universalveggfeste som passer til TV-er fra 40 til 65". TV-en din kan enkelt dreies opptil 60 grader vannrett i hver retning og opptil 20 grader loddrett. Dette gir deg massevis av muligheter til å alltid få best mulig innsynsvinkel til skjermen, samtidig som at TV-en kan trykkes helt tett inntil veggen når du ønsker det.

Avstanden inn til veggen er på bare 3,5 cm når festet er trykket helt inn, og dermed er det helt skjult i praksis. TV-en trekkes 37 cm ut fra veggen, og med den bunnsolide konstruksjonen kan du trygt stole på at alt holder seg på plass.

Enkel montering og kontroll på kablene
THIN 525 er konstruert med et smart skinnesystem som gjør det enkelt å jiustere TV-en til perfekt vannrett posisjon etter montering. Dette gir ro i sjelen når hullene i veggen skal bores. Samtidig får du Vogel's smarte kabelholder-system som elegant samler kablene og sørger for at de ikke henger og dingler under TV-en din når du trekker den ut fra veggen.

Vogel's THIN 525 fås i sort finish.

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning