HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Cavus HEOS 7 Veggfeste

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk

Prisen gjelder kun i vår Outlet

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Cavus HEOS 7 Veggfeste

Bilder

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_519_CAVHE7BK

Beskrivelse

  • Sort demo i eske
  • Original emballasje: Ja
  • Komplett tilbehør: Ja
  • Produktet står i HiFi Klubben Hamar
  • Originalpris: 698,-

Veggfeste til HEOS 7-høyttaleren. Skreddersydd nøyaktig til dette formålet, slik at du får en løsning som er både sikker og elegant. Det er plass bak høyttaleren til strømforsyningen, slik at du kan plassere den ute av syne. Fås i både sort og hvit.

HEOS 7 veggfeste – heng din HEOS 7 trygt og elegant opp på veggen

HEOS 7-veggfestet er skreddersydd for trygg og elegant veggmontering av en HEOS 7-høyttaler. Veggfestet er bygget med plass til strømforsyningen bak selve høyttaleren. Kan vris i vannrett plan, eller alternativt plasseres helt inntil veggen.

Veggfestet er formet nøyaktig etter HEOS 7 og målene dens. De passer derfor perfekt sammen. Nå trenger du ikke lenger bruke klønete universalfester hvis du vil pynte hybelveggene med en HEOS 7. Derimot kan du løfte HEOS-opplevelsen din til nye høyder – bokstavelig talt.

Finnes i både sort og hvit finish.

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.