HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Samsung Tower Stand Bordstativ

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk

Prisen gjelder kun i vår Outlet

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Samsung Tower Stand Bordstativ

Bilder

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_519_SAMVGSGSM11S

Beskrivelse

  • Ny i eske
  • Original emballasje: Ja
  • Komplett tilbehør: Ja
  • Produktet står i HiFi Klubben Hamar
  • Originalpris: 6 999,-

Tower Stand er et unikt, eksklusivt og utrolig elegant dreibart bordstativ som utfyller designet på din Samsung QLED-TV. Vekten på massive 27 kilo gir maksimal stabilitet, og TV-en din blir nesten som en skulptur stua.

Tower Stand – unikt, eksklusivt og raffinert bordstativ til din Samsung QLED-TV

Tower Stand er et unikt, eksklusivt og utrolig elegant bordstativ som setter prikken over i-en på din Samsung QLED-TV. Akkurat som disse eksklusive TV-modellene er Tower Stand designet for å være elegant fra alle vinkler, og uansett hvor du velger å plassere TV-en din vil stativet stråle av eleganse og nesten gi inntrykk av at TV-en svever.

Som navnet antyder er Tower Stand en tung sak – vekten er på hele 27 kilo! Til gjengjeld kan du være sikker på at TV-en din verken vakler eller velter når alt først er montert korrekt. Stativet er også utstyrt med en smart kabelløsning som sammen med Invisible Connection og One Connect Box gjør det enkelt å holde orden i stua.*

* 5 meter lang optisk kabel følger med Samsungs QLED-TV. 15 meter lang kabel kan kjøpes separat.

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.