HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Bowers & Wilkins PX Trådløs hodetelefon

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk

Prisen gjelder kun i vår Outlet

 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins PX Trådløs hodetelefon

Bilder

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_520_BWPXWGR

Beskrivelse

 • Demobrukt. Kun åpnet og testet.
 • Original emballasje: Nei
 • Komplett tilbehør: Ja
 • Produktet står i HiFi Klubben Nettbutikk
 • Originalpris: 3 298,-

PX er en eksklusiv trådløs Bluetooth-hodetelefon med aktiv støyreduksjon, lekkert design, unik brukervennlighet og overlegen lydkvalitet. Ekte lær og metall møter avansert hi-fi-teknologi, og søt musikk oppstår! Flere finisher.

B&W PX – trådløs, eksklusiv og overlegent brukervennlig over-ear, hi-fi-hodetelefon med Bluetooth og aktiv støyreduksjon (ANC)

 • Overlegen brukervennlighet med smart av/på
 • Aktiv støyreduksjon (noise cancellation/ANC)
 • Fremragende lydkvalitet, både trådløst over Bluetooth og med kabel
 • Eksklusivt og solid, sammenleggbart design i ekte lær og metall
 • Batteritid på opptil 22 timer (opptil 50 timer kablet)

PX er en eksklusiv og unik, trådløs hodetelefon fra den verdensberømte, engelske høyttalerspesialisten Bowers & Wilkins. Her får du både superelegant design, unik brukervennlighet, overlegen hi-fi-lydkvalitet, Bluetooth og aktiv støyreduksjon som isolerer deg effektivt fra omverdenens støy (noise cancellation).

Dette er kort sagt bærbar musikknytelse på et nivå som du aldri har sett eller hørt før. Det finnes også en dedikert B&W-app som lar deg sette opp PX til å matche nettopp dine behov.

Genial brukervennlighet med smart av/på
Du kan selvfølgelig styre play/pause, volum m.m. fra kontrollene på ørekoppene, slik at du slipper å måtte konstant rote rundt i lommene. Men PX kan mye mer enn bare dette. Den har nemlig innebygde sensorer som automatisk sørger for å slå av både hodetelefonen og musikken, alt etter om du vil lytte, snakke eller bruke ørene dine på egen hånd. Dette sparer deg for en masse knoting både hjemme og når du er på farten.

Vil du høre på musikk? PX slår seg på automatisk når du plukker den opp. Skal du bare si noe til den som sitter ved siden av deg? PX stopper avspillingen på musikk-appen når du løfter en ørekopp eller henger den rundt halsen – og den går selv tilbake til avspilling fra samme sted når du er klar til å lytte igjen.

Vil du gi PX en lengre pause fra musikken? Legg den fra deg, og den stopper musikk-appen og slår seg av helt selv. Når du plukker den opp igjen slår den alt sammen automatisk på igjen, fra samme sted i musikken (hvis både Bluetooth og appen fortsatt er aktive på telefonen din). Og den gjør det selv om det er flere dager siden du lyttet sist. Enkelt, intuitivt og genialt!

Med opptil 22 timers aktiv batteritid og smart strømstyring kan du ha din PX klar på standby i månedsvis – bare plukk den opp, og du er klar til å lytte!

Design og lydkvalitet i luksusklassen
Designet i børstet aluminium, rustfritt stål og ekte lær er både unikt og solid, slik at du kan nyte alle de herlige detaljene uten måtte å lure på om hodetelefonen din tåler å bli brukt time etter time, år etter år. Når PX skal en tur i sekken eller kofferten kan du rotere ørekoppene 90 grader, slik at hodetelefonen blir flatere og kan pakkes ned i det medfølgende, myke transportetuiet. Og den slår seg naturligvis av automatisk.

Har du en Android-telefon med aptX HD-støtte kan du oppnå bedre lydkvalitet over Bluetooth enn noensinne tidligere. PX støtter også Apple AAC, så du kan trygt stole på at du får optimal trådløs lydkvalitet fra smarttelefonen, nettbrettet eller PC-en, enten du har Apple iOS, Android, Mac, PC eller noe annet. Med den medfølgende USB-kabelen kan du høre på musikk rett fra laptopen din i full digital kvalitet.

Strømmen bak kulissene
Du kan bruke PX time etter time, for batteritiden på det innebygde batteriet er på helt opptil 22 timer med både Bluetooth og ANC aktivt (opptil 50 timer med kabel uten ANC). Oppladingen foregår med den medfølgende USB C-kabelen, og hvis du vil spare på strømmen eller skal bruke PX på flyreisen, så kan du lytte med den medfølgende minijack-kabelen.

OBS: PX må ha strøm for å spille, uansett om den er kablet eller ikke. Det er derfor alltid en god idé å lade opp batteriet helt før du begir deg ut på en lengre reise.

PX fås i grå (Space Grey) og gull (Soft Gold) aluminiumsfinish.

Tekniske spesifikasjoner

 • Vekt : 320 gram
 • Impedanse : 22 ohm (passiv)
 • Farge : Grå (Space Grey), Guld (Soft Gold)
 • Plugg/terminering : Bluetooth, USB-C, stereo-minijack
 • Kabellengde : 1,2 meter (valgfri bruk)
 • Følsomhet :
 • Adapter inkludert : Nei
 • Type : Trådløs, lukket, dynamisk, over-ear hodetelefon med aktiv støyreduksjon (noise cancellation, ANC)
 • Frekvensområde : 10-20.000 Hz

Tester

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning