HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Flexson Floor Stand for Sonos PLAY:5 G2 Høyttalerstativ

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk

Prisen gjelder kun i vår Outlet

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Flexson Floor Stand for Sonos PLAY:5 G2 Høyttalerstativ

Bilder

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_521_FLXP5FSH1024

Beskrivelse

  • Ny i eske!
  • Original emballasje: Ja
  • Komplett tilbehør: Ja
  • Produktet står i HiFi Klubben Moss
  • Originalpris: 1 598,-

PLAY:5 høyttalerstativ er et smart gulvstativ som gjør det mulig å plassere din PLAY:5 fritt i stuen, f.eks. som trådløs bakhøyttaler i hjemmekinoen. Du kan elegant skjule strømkabelen i søylen på stativet. Fås i sort eller hvit.

Flexson PLAY:5 høyttalerstativ – gulvstativ for optimal plassering av din Sonos PLAY:5

PLAY:5 høyttalerstativ er et smart gulvstativ som lar deg plassere din PLAY:5 fritt i stuen. Stativet løfter elegant høyttaleren nærmere ørehøyde hvis du for eksempel nyter musikken i sofaen. PLAY:5-høyttaleren din kommer til å stå fjellstøtt, siden stativet er laget i en blanding av stål og aluminium. Denne versjonen av stativet er laget for vannrett plassering av PLAY:5.

Du får også en elegant løsning hvis du for eksempel bruker PLAY:5 som trådløse bakhøyttalere i Sonos-hjemmekinoen din og ikke har mulighet til å henge opp høyttalerne på veggen. Stativet gjør også at du slipper synet av en dinglende strømkabel, siden du enkelt kan skjule kabelen i søylen på stativet.

Flexson PLAY:5 høyttalerstativ selges enkeltvis og fås i sort eller hvit finish.

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning