HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Linksys EA6100 Router

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk

Prisen gjelder kun i vår Outlet

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Linksys EA6100 Router

Bilder

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_521_LSYEA6100EJ

Beskrivelse

  • Original emballasje: Ja
  • Komplett tilbehør: Ja
  • Produktet står i HiFi Klubben Moss
  • Originalpris: 848,-

EA6100 er en rask og moderne trådløs ruter til hjemmenettverket ditt. USB-inngangene lar deg koble til en skriver for trådløs utskriving. Du kan enkelt sette opp og administrere nettverket i nettleseren.

Linksys EA6100 – rask trådløs ruter med smart administrering

EA6100 er en rask trådløs ruter for hjemmenettverk. Med hastigheter på opptil 1200 Mbit/s på det trådløse nettverket forminsker du sjansen for irriterende brudd eller tilkoblingsproblemer når du for eksempel streamer musikk på multiromssystemet eller ser Netflix på TV-en eller de mobile enhetene dine.

EA6100 er utstyrt med fire raske ethernet-porter og en vanlig USB 2.0-port som er godt egnet til for eksempel tilkobling av en skriver.

Enkelt oppsett og optimalisering i nettleser
EA6100 settes opp lynraskt i nettleseren. Her er det også lettvint for deg å sjekke status på nettverket, administrere nettverkstilgang for enkelte enheter og mye mer.

EA6100 fås i sort finish.

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.