Hopp til innhold
Bluesound PULSE Mini Trådløs høyttaler

BluesoundPULSE MiniTrådløs høyttaler

Spar 500,-
stk3 498,-
Før 3 998,-
Kompakt alt-i-ett-høyttaler som tar innersvingen på de fleste andre. En perfekt start eller utbygging på et audiofilt Bluesound multiromssystem.
Produktet står i HiFi Klubben Kristiansand

Les mer:

Beskrivelse

Bluesound PULSE Mini – trådløs høyttaler med suveren lyd, Bluetooth, 24-bit avspilling, god brukervennlighet og massevis av muligheter

  • Fremragende lydkvalitet til å være en trådløs høyttaler i denne størrelsen
  • Enkelt oppsett, kompakte mål og flott finish
  • Innebygget Bluetooth-funksjon med aptX
  • Streaming av både din egen musikksamling, nettradio og streamingtjenester (TIDAL, Spotify Connect, Deezer m.fl.)
  • IR-mottager med lærefunksjon til bruk som TV-høyttaler
PULSE Mini er en kompakt trådløs høyttaler i multiromssystemet Bluesound. Med hele 60 innebygde watt og avansert hybrid digital forsterkerteknologi leverer den en lydkvalitet og kraft som er helt i særklasse for en trådløs høyttaler i denne beskjedne størrelsen. Den flotte sorte eller hvite finishen gir en elegant, eksklusiv og overbevisende look som også vil ta seg bra ut sammen med TV-en din.

Bluesound-appen gir deg total oversikt over hele musikksamlingen, med albumcover og alle funksjoner rett under fingertuppene. Du får støtte for TIDAL, Spotify Connect, Deezer og andre streamingtjenester*, og du kan spille av alle tenkelige filformater – inkludert 24-bit – i uovertruffen kvalitet.

Har du musikk liggende lokalt på smarttelefonen eller nettbrettet, kan du spille den trådløst over Bluetooth (aptX). Innebygget nettradio får du selvfølgelig også.

Kan kombineres på utallige måter
PULSE Mini leverer en lyd som plasserer den i en klasse helt for seg selv blant trådløse høyttalere i denne størrelsen. Men det stopper ikke her. Hvis du vil, kan du lynraskt bygge ut systemet ditt med andre Bluesound-komponenter, slik at du kan nyte musikken i flere rom, både individuelt og samtidig.

Du kan koble til en ekstern lydkilde (for eksempel en TV), og med den innebygde IR-mottakeren med læringsfunksjon kan du styre volumet fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din. Med dette og en digital sammenkobling kan du en gang for alle si farvel til den elendige plastlyden fra de innebygde høyttalerne i TV-en. En annen flott detalj er en høykvalitets tilkobling for hodetelefoner, slik at du kan nyte trådløs musikk i toppklasse helt for deg selv.

Noe som er uvanlig for en nettverksspiller er at du kan sette PULSE Mini i dyp standby (0,4 watt) ved å trykke på touch-panelet på topplaten i ca 10 sekunder, for eksempel hvis du ikke trenger å spille musikk i rommet på en stund. Du vekker den igjen ved å trykke kort på samme knapp, og så kan du glede deg over all strømmen du har spart i mellomtiden.

PULSE Mini fås i matt sort eller matt hvit finish.

OBS: Merk at alle streamingprodukter av denne typen er avhengig av en kraftig og stabil ruter. Om man skal ha flere enn én streamingenhet anbefales det å kable så mange av enhetene som mulig til ruteren, for best mulig stabilitet. Rutere man får utlevert gratis av internettleverandører er ofte av dårlig kvalitet og vi anbefaler på det sterkeste å investere i en god ruter som man kjøper selv, tilpasset sitt behov. Streamingsystemer av denne typen burde ikke kombineres nettverkekstendere.  Du kan lese mer om viktigheten av nettverk her.   Bluesound har full innebygget trådløs nettverksfunksjon, men av hensyn til stabilitet og lydkvalitet – særlig ved 24-bit høyoppløste musikkfiler – bør du absolut bruke en kablet forbindelse hvis det er mulighet til det. Da er du sikker på å få optimalt utbytte av musikken.

Ole Foss
Drammen
99 butikkerFind nærmeste butikk
Ole Foss

Vår
Ekspertvurdering

  • [" Fremragende lydkvalitet til å være en trådløs høyttaler i denne størrelsen "," Hele 60 innebygde watt (tri-amp) "," Kompakte mål og flott finish "," Enkelt oppsett "," IR-mottager med lærefunksjon til bruk som TV-høyttaler "," Støtter høyoppløst lyd opp til 24-bit/192kHz* "," Innebygget trådløs nettverksfunksjon "," Bluetooth 4.0 med aptX for trådløs musikkstreaming direkte fra smarttelefon, nettbrett m.m. "," Touch-panel for grunnleggende betjening på topplaten (play/pause/volum m.m.) "," Tilkobling av ekstern digital eller analog lydkilde (f.eks. TV) "," Utgang for hodetelefon "," Full trådløs integrasjon med andre Bluesound-komponenter og andre MDC-modulutbygde NAD-forsterkere/receivere (M12, C390DD m.fl.) "," Trådløs app-styring fra både smarttelefon, nettbrett og PC/Mac "," Trådløs streaming av musikk lagret lokalt på smarttelefon eller nettbrett over Bluetooth (aptX) "," Kan spille musikk direkte fra USB-lagringsmedier "," Streaming av både nettradio og streamingtjenester "," (TIDAL, Spotify Connect, Deezer m.fl.) "," Kan settes i offline standby når du ikke bruker den (0,4 watt) "," Kan pares 2 stykk og spille høyre og venstre kanal i stereo "]