HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

HEOS by Denon Bar Soundbar/trådløs høyttaler

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk

Prisen gjelder kun i vår Outlet

 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
HEOS by Denon Bar Soundbar/trådløs høyttaler

Bilder

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_522_HEOSBARBK

Beskrivelse

 • Strøken demo-modell
 • Original emballasje: Nei
 • Komplett tilbehør: Ja
 • Produktet står i HiFi Klubben Kristiansand
 • Originalpris: 7 498,-

HEOS Bar er en avansert lydplanke som gir deg lyd og brukeropplevelser i særklasse. Du kan få en ordentlig surroundfølelse med trådløse bakhøyttalere (ekstrautstyr), og med 4 x HDMI kan du koble til alt utstyret ditt. Også Bluetooth og app-styring.

HEOS Bar – avansert lydplanke med utallige muligheter

 • Inngår i det trådløse multiromssystemet HEOS by Denon, kan bygges ut med trådløse HEOS surround-bakhøyttalere og trådløs HEOS subwoofer (ekstrautstyr)
 • Enestående lyd og tilkoblingsmuligheter til å være en lydplanke. Også HDMI og Bluetooth
 • Enkel styring fra HEOS-appen (også tradisjonell fjernkontroll), IR-learning
 • Streaming av all verdens musikk (nettradio, Spotify Connect, TIDAL, Deezer m.fl.)
 • Google Assistant (krever smarthøyttaler)

HEOS Bar er en avansert lydplanke som gir deg lyd og brukeropplevelser i særklasse. Du kan få en ordentlig surroundfølelse med trådløse bakhøyttalere, og med 4 x HDMI kan du koble til alt utstyret ditt. HEOS Bar inngår i multiromssystemet HEOS, som kan gi deg enkel, trådløs musikk i hele hjemmet ditt.

Kjøper du et par trådløse HEOS-bakhøyttalere – for eksempel HEOS 1 – og en trådløs HEOS Subwoofer, så kommer du så tett på den ekte kinofølelsen som det er mulig å komme uten å ha et separat anlegg med tilhørende kabler i stua. Du kan styre lydstyrken fra din eksisterende TV-fjernkontroll ved å bruke HDMI CEC funksjonen som finnes i moderne tver, du trenger ikke tenke på at anlegget er der og nyter bare den gode lyden. Gled deg til å nyte overbevisende kvalitetslyd fra TV-en din!

Streaming av all verdens musikk
Stream all verdens musikk trådløst med nettradio og en rekke av de mest populære musikktjenestene, som f.eks. Spotify Connect, TIDAL og Deezer. Med Bluetooth på toppen av det hele går du aldri tom for trådløs musikk.

Trådløs musikk i hele hjemmet ditt
HEOS Bar er en del av det populære multiromssystemet HEOS by Denon. Med en håndvending kan du bygge ut med trådløse HEOS-høyttalere og musikkstreamere i så mange rom du måtte ønske. Har du først prøvd det er det ingen vei tilbake!

HEOS Bar fås i sort finish. Kompakt IR fjernkontroll følger med. 

Obs! Merk at alle streamingprodukter av denne typen er avhengig av en kraftig og stabil ruter. Om man skal ha flere enn én streamingenhet anbefales det å kable så mange av enhetene som mulig til ruteren, for best mulig stabilitet. Rutere man får utlevert gratis av internettleverandører er ofte av dårlig kvalitet og vi anbefaler på det sterkeste å investere i en god ruter som man kjøper selv, tilpasset sitt behov. Streamingsystemer av denne typen burde ikke kombineres nettverkekstendere. Du kan lese mer om viktigheten av nettverk her. 

Se produsentens video

Tester

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning