HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Podspeakers Spikes Fot

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /sett

Prisen gjelder kun i vår Outlet

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Podspeakers Spikes Fot

Bilder

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_522_PSSPIKEMBDLOA

Beskrivelse

  • Uåpnet sett i flott finish av lys eik. Halv pris!
  • Produktet står i HiFi Klubben Kristiansand
  • Originalpris: 298,-

Spikes er elegante bein som du kan bruke til å sette ditt helt personlige preg på Podspeaker-en din. De kan monteres eller fjernes på et øyeblikk, og du kan velge mellom fem flotte varianter i metall eller ekte tre. En original og eksklusiv designdetalj. Beregn et sett per høyttaler.

Podspeakers Spikes – beinene som gjør Podspeaker-en din helt personlig

  • Original designløsning som gjør Podspeaker-en din mer personlig
  • Passer til MiniPod, BigPod og TheDrop (alle generasjoner)
  • Kan monteres eller fjernes på et øyeblikk, uten bruk av verktøy
  • Fem flotte varianter i metall (aluminium) og ekte tre
  • Kan kombineres med matchende Hoops (pynteringer)

Spikes er en serie elegante bein som du kan bruke til å sette ditt helt personlige preg på MiniPod, BigPod eller The Drop. Med Spikes (og ev. matchende Hoops-pynteringer) kan du fritt velge om du vil være utfordrende og iøyenfallende eller velge en kombinasjon som får høyttaleren til å gli diskret inn i innredningen.

Spikes er magnetisk festet og kan skiftes på et øyeblikk hvis du får lyst til å endre look. Skal det være rustikt og nordisk eller rått og metallisk? Det er helt opp til deg. Spikes fås i aluminium (mørk, sølv, gull) eller ekte tre (lys eller mørk eik). De er eksklusivt laget, så du får et elegant og personlig uttrykk og ikke bare billig plast-bling, slik det ofte er med andre såkalte designhøyttalere.

Spikes fås i aluminium (mørk, sølv, gull) eller ekte tre (lys eller mørk eik). Passer til alle generasjoner av MiniPod, BigPod og TheDrop. Selges i sett på 3 stk.

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.