HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Vm acoustics Stand 45 Høyttalerstativ

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk

Prisen gjelder kun i vår Outlet

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vm acoustics Stand 45 Høyttalerstativ

Bilder

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_522_VMSTAND45BK

Beskrivelse

  • Obs. Kun ett stativ, Demomodell selges.
  • Original emballasje: Nei
  • Komplett tilbehør: Nei
  • Produktet står i HiFi Klubben Kristiansand
  • Originalpris: 1 498,-

Elegant høyttalerstativ i en kombinasjon av stålrør og plater, plassert på en vakker fot i støpejern. Stativet har en høyde på 52 cm, og passer til mange ulike høyttalere.

Når man plasserer en kompakthøyttaler på stabile gulvstativer blir lyden hørbart bedre enn når man plasserer høyttaleren på vegg eller i hylle. Høyttaleren blir løftet til korrekt lyttehøyde, og du slipper at lyden blir forringet av vibrasjoner og resonanser.

Dette elegante stativet fra danske VM Acoustics leveres i en utgave på 52 cm. Stativet har spikes, og det følger med beskyttelsesknotter slik at gulvet ikke blir skadet. Det følger også med gummiføtter ment for montering mellom høyttaler og stativ. På denne måten får du et optimalt skille mellom høyttaler og gulv. Og når du i tillegg kan skjule kablene i røret og under foten, er også det estetiske ivaretatt.

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning