HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Flic Hub nettverksadapter

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk

PRIS GJELDER KUN PÅ OUTLETVARE

 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Flic Hub nettverksadapter

Bilder

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_523_FLICH001

Beskrivelse

 • Butikkens demo, inkl. IR-blaster (verdi 248:-) Ikke original eske.
 • Original emballasje: Nei
 • Komplett tilbehør: Nei
 • Produktet står i HiFi Klubben Sandvika
 • Originalpris: 998,-

Flic Hub er en liten nettverksadapter som ved hjelp av Flic Smart Button kan styre både Sonos-enheter og andre apparater uten at du trenger å ha smarttelefonen i nærheten. Gir en helt ny trådløs frihet i hverdagen. Inkluderer 1 stk. Flic Smart Button.

Flic Hub – smart nettverksadapter med direkte wi-fi-styring av Sonos og andre apparater gjennom Flic Smart Button.

 • Smart trådløs hurtigstyring av musikk, TV og annet utstyr med Flic Smart Button
 • Kan styre Sonos-høyttalere og andre wi-fi-baserte apparater
 • Smart Button kan brukes selvstendig uten smarttelefon i nærheten
 • Kan fjernstyre tradisjonelt utstyr med infrarød sender (IR Blaster, ekstrautstyr)
 • Kan styre opptil 60 stk. Smart Button med individuelle oppsett

Flic Hub er en smart liten nettverksadapter som gjør det mulig å styre Sonos-høyttalere og andre wi-fi-baserte apparater direkte fra Flic Smart Button, uten at prosessen trenger å gå gjennom smarttelefonen. Smart Button sender kommandoen din til Hub gjennom Bluetooth, før Hub konverterer signalet til wi-fi og sender det videre til det valgte apparatet ditt. Dette er mer stabilt, og det gir deg mer frihet og langt flere muligheter enn med knappen alene.

Med Flic Hub får du for eksempel alle funksjonene som du normalt har tilgang til med knappene på en Sonos-høyttaler (play/pause/volum m.m.), men du kan også f.eks. starte en spilleliste fra Spotify. Pluss styre mange andre smart-komponenter, som for eksempel lys fra Philips Hue. Eller du kan sette opp hurtiganrop til utvalgte kontakter i kontaktlisten – du velger helt selv.

Flic Hub tar Flic-oppsettet ditt og Smart Home til neste nivå. Du er ikke avhengig av at smarttelefonen din er i nærheten, så systemet er alltid klart til bruk for hele familien. Og du kan koble på helt opptil 60 knapper med hver sine individuelle funksjoner!

Enda mer kontroll med IR-blaster
Flic Hub kan også utvides med en liten infrarød sender (IR-blaster) som kan lære de infrarøde signalene fra fjernkontrollen til anlegget ditt eller TV-en. Dette betyr at du ved hjelp av en Smart Button kan få en rask snarvei til funksjonene på fjernkontrollen din, også hvis det aktuelle apparatet ikke har innebygget nettverk. Da er du klar for hurtigstyring av TV, anlegg eller nesten hva som helst som er utstyrt med en fjernkontroll.

Vær oppmerksom på at din Flic Hub og IR-blaster må plasseres relativt tett på apparatet (f.eks. TV-en), slik at det er innenfor rekkevidden til IR-signalet.

Flic Hub fås i hvit finish. 1 stk. Flic Smart Button følger med.

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning