Hopp til innhold
Heos By Denon HEOS 1 HS2 Trådløs høyttaler

Heos By DenonHEOS 1 HS2Trådløs høyttaler

Spar 500,-
stk1 498,-
Før 1 998,-
HEOS gir deg musikk i hele huset. HEOS 1 til og med også utenfor huset – her kan du nemlig utvide med en supersmart batterimodul. Sort eller hvit.
Produktet står i HiFi Klubben Haugesund

Les mer:

Beskrivelse

HEOS 1 – superkompakt, trådløs, multiroms alt-i-ett-høyttaler som også kan følge deg på farten

HEOS 1 er en ultrakompakt alt-i-ett-høyttaler som kan gi deg enkel bakgrunnsmusikk i små rom, men også følge deg på farten. Den skiller seg nemlig fra de andre HEOS-høyttalerne ved at du kan kjøpe en egen klikk-på-modul (HEOS 1 Go Pack), som gir deg hele 6 timers batteridrift.

Med Go Pack montert kan du ta med deg HEOS 1 for eksempel i hagen eller på campingtur og spille musikk trådløst direkte fra smarttelefonen via den innebygde Bluetooth-funksjonaliteten i høyttaleren. Når du kommer hjem, plugger du bare HEOS 1 i stikkontakten, så er høyttaleren igjen en integrert del av HEOS multiromssystemet, og du kan styre all musikken fra HEOS-appen på nettbrettet eller smarttelefonen (Apple iOS/Android).

I HS2-utgaven har HEOS 1 fått innebygget Bluetooth-funksjonalitet og støtte for Hi-Res Audio (24-bit). Dermed får du både enda mer brukervennlighet og mulighet for enda høyere lydkvalitet.

Som på de andre HEOS-produktene kontrollerer du all musikken fra HEOS-appen på nettbrettet eller smarttelefonen (Apple iOS/Android). Appen stiller alle konkurrentene til veggs når det gjelder brukervennlighet – den er utrolig enkel og oversiktlig i bruk. Du har totalt overblikk over all musikken din med albumcovere og alle muligheter.

[UB] Denon Heos 1 Robust og fuktsikkert design
HEOS 1 har fuktbestandig design, slik at du trygt kan ha den stående for eksempel på badet. Hvis du bruker den utenfor huset med Go Pack, kan du til og med gjøre den vannavvisende med den smarte SplashGuard, som beskytter de sårbare tilkoblingene. Bare sett HEOS 1 ved siden av bassenget – så lenge du ikke dytter den i vannet, så skal den nok klare seg.

HEOS 1 fås i hvit eller sort finish. Veggfeste og batterimodul (Go Pack) kan kjøpes separat.

Obs! Merk at alle streamingprodukter av denne typen er avhengig av en kraftig og stabil ruter. Om man skal ha flere enn én streamingenhet anbefales det å kable så mange av enhetene som mulig til ruteren, for best mulig stabilitet. Rutere man får utlevert gratis av internettleverandører er ofte av dårlig kvalitet og vi anbefaler på det sterkeste å investere i en god ruter som man kjøper selv, tilpasset sitt behov. Streamingsystemer av denne typen burde ikke kombineres nettverkekstendere.  Du kan lese mer om viktigheten av nettverk her. 

Se produsentens video

[VID] Denon HEOS 1