HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Argon Audio Blue Edition HDMI1 HDMI-kabel

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk

Prisen gjelder kun i vår Outlet

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Blue Edition HDMI1 HDMI-kabel

Bilder

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_502_ARGBLUE1HDMI5,0

Beskrivelse

  • Produktet står i HiFi Klubben Bergen
  • Originalpris: 798,-

Blue Edition HDMI1 er en HDMI-kabel av høy kvalitet, i flatt design og med innebygget HDMI-repeater fra 5 meter. Det gir deg high-speed signaloverføring når du trenger det. Fås i flere lengder.

Argon Blue Edition HDMI1 – høykvalitets HDMI-kabel med high-speed også på lange strekk
Blue Edition HDMI1 er en HDMI-kabel fra Argon i flatt design og med gjennomført toppkvalitet. Som noe helt unikt har denne kabelen innebygget HDMI-repeater i 5 meters versjon. Det betyr at du får high-speed signaloverføring selv ved lange kabelstrekk og dermed maksimal sikkerhet mot støy og bildeutfall ved HD-signaler.

Lederne er laget i 99,99% rent, oksygenfritt kobber, og kabelen har tredobbel skjerming, så innstrålet støy ikke forurenser lyd- og bildesignalet. Pluggene er solide, helstøpte og med forgylte kontaktflater og understreker at du står med et seriøst kvalitetsprodukt i hånda. Et virkelig godt valg til seriøst AV-utstyr.

Blue Edition HDMI1 har støtte for nettverksoppkobling (Ethernet) via HDMI, så du i fremtiden kan nøye deg med en nettverkskabel i hele anlegget ditt.*

Standard eller high speed HDMI – hva har du bruk for?
Dagens HDMI-kabler fås i enten standard eller high-speed. Om du skal velge det ene eller det andre, avhenger av dine behov. Ved opp til 720p videooppløsning holder det med standard speed, men hvis du ønsker garantert problemfri overføring av 1080p Full-HD videosignaler (f.eks. fra Blu-ray eller PS3) bør du overveie å velge en high speed-kabel, spesielt hvis det er et lengre kabelstrekk. Hvis du er i tvil, spør oss.

Blue Edition HDMI1 fås i lengder fra 0,6 til 5 meter.

Argon – fire kabelserier til fire behov
Argons kabler kommer i fire serier som avspeiler fire forskjellige pris- og ambisjonsnivåer. Alle seriene er designet for å gi deg mest mulig for pengene, så du trenger bare å velge den Argon-kabelen som matcher kvaliteten på anlegget ditt.

WHITE: økonomiserien som gri deg en fornuftig kabelløsning til lavest mulig pris. Her får du kvalitet som ligger vesentlig over produsentenes medfølgende lakrissnører. Dette er et skikkelig hi-fi-alternativ til lampettledningen som ikke er beregnet til dette formålet.

RED: Her er detaljene mer gjennomtenkte, men fortsatt til en fornuftig pris. For eksempel er de fleste modellene utstyrt med solide metallplugger som både ser bedre ut og er mer robuste enn støpte plastikkplugger. Andre fordeler er bedre skjerming og mer avansert isolering.

BLUE: Høykvalitetskabler som får det beste ut av et bra anlegg. Her får du f.eks. enda bedre avskjerming, avansert geometri, tykkere ledere og enda bedre plugger. Serien for deg som vil skjemme bort både deg og anlegget litt ekstra.

BLACK: Toppserien med massevis av lekre og audiofile løsninger. Her får du blant annet forsølvede ledere, rhodium-belagte plugger og tredobbel skjerming. En kabel fra Black-serien kan leve opp til nivået i særdeles gode anlegg, og du trenger vanligvis kun å vurdere andre løsninger om du har et high-end-anlegg eller et spesielt behov for finjustering av klangen i anlegget.

Argon – Hi-Fi Klubbens eget merke
Argon Audio er Hi-Fi Klubbens eget merke og bygger på mer enn 30 års erfaring i bransjen. Målet med Argon er å gi deg hi-fi-produkter av meget høy kvalitet til en meget lav pris. Argon produseres etter Hi-Fi Klubbens spesifikasjoner hos håndplukkede kvalitetsprodusenter i det fjerne østen, og siden vi har full kontroll over hele prosessen kan vi gi produktene akkurat de funksjoner og egenskaper som passer til ditt behov. Argon er full valuta for pengene – hver eneste gang!

* Nettverksoppkobling via HDMI er en del HDMI 1.4-standarden, men det er opp til produsentene selv om de vil implementere denne funksjonen i et gitt produkt.

Tekniske spesifikasjoner

  • Farge : Hvit
  • Plugg/terminering : Metallplugger med forgylte kontakter
  • Ledermateriale : 99,99 rent OFC-kobber
  • Skjerming : Tredobbelt
  • Kabellengde : 0,6, 1, 2, 3, 5 meter (high speed)
  • Type : HDMI-kabel

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning