Hopp til innhold
Ubiquiti AmpliFi HD Mesh Wi-Fi System

UbiquitiAmpliFi HDMesh Wi-Fi System

Enkelt Mesh Wi-Fi-system som gir lynraskt og kraftig signal i hele huset ditt. Kommer med en router og to Meshpoints. Stilrent design.
stk4 190,-
Forventet på lager tirsdag 19. juli 2022.
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

Ubiquiti AmpliFi HD – Mesh Wi-Fi-system for lynraskt signal alle steder i huset ditt

Hvis du deler på en router i en husstand eller en leilighet, så er du helt sikkert kjent med de frustrerende hullene av tregt eller manglende signal som oppstår rundt omkring. Et Mesh-nettverk bruker Meshpoints (antenner) som tar imot signaler fra en router, forsterker det og sender det videre til enhetene dine, slik at du får raskere nettverk uten hull i signalet. Dette er et glimrende alternativ til å trekke lange kabler gjennom alle rom hvis du bor på mange kvadratmeter.

AmpliFi HD er et lynraskt, enkelt og stilrent Mesh Wi-Fi-system med en router og to Meshpoints. Meshpoint-antennene kan kobles rett i stikkontakten på steder i huset der du ønsker bedre signal. Router og Meshpoints kan kjøpes seperat, slik at du alltid er fri til å bygge ut systemet ditt.

Superenkel AmpliFi WiFi-app
AmpliFi HD kommer med appen AmpliFi WiFi, som er brukervennlig og oversiktlig. Den hjelper deg gjennom oppsettet av nettverket ditt trinn for trinn og lar deg sjekke nettverksytelse og hvem som bruker Wi-Fi-nettet ditt. AmpliFi WiFi-appen gir deg også muligheter for mer avanserte instillinger som prioritering av nettverksytelse hvis du f.eks. vil optimalisere for gaming eller streaming.

La routeren stå synlig
En router er som regel et klønete, antenne-befengt vesen som ofte bør gjemmes vekk øverst på kjøleskapet eller under en hylle. Med AmpliFi HD får du derimot en enkel og stilren router som fint kan vises frem. Den har til og med et touch-display som kan vise opp/ned-hastighet eller digitalklokke hvis du foretrekker det.

AmpliFi HD kommer i hvit finish.

Tekniske spesifikasjoner

Bredde emballasje30
FargeHvit
Høyde emballasje (cm)13
Lengde emballasje (cm)30
Vekt emballasje (kg)2,742
Vekt produkt (kg)2,742