Hopp til innhold
Ubiquiti Ubiquiti AmpliFi Alien Mesh Kit Router

UbiquitiUbiquiti AmpliFi Alien Mesh KitRouter

Lynrask Wi-Fi 6-ruter og MeshPoint til virkelig store hjem. Overlegen rekkevidde og stabilitet.
stk8 699,-
Forventet på lager fredag 22. juli 2022.

Les mer:

Beskrivelse

Ubiquiti AmpliFi Alien Mesh Kit – lynrask ruter med Wi-Fi 6 og MeshPoint for overlegent trådløst nettverk i større hjem

Ubiquiti AmpliFi Alien Router Mesh Kit består av en AmpliFi Alien Router og et AmpliFi Alien MeshPoint. Sammen kan de levere god wi-fi-dekning i store hjem der det ellers kan være vanskelig å nå ut til alle hjørner. Den tilhørende appen tar deg enkelt gjennom oppsettet og gir deg massevis av muligheter til å stille inn nettverket ditt. På det elegante LCD-displayet kan du se statistikk og statusinformasjon om nettverket. Ruteren støtter Wi-Fi 6, som har økt datahastighet i forhold til tidligere wi-fi-standarder.

AmpliFi Alien MeshPoint ligner mye på ruteren, og den har samme innmat, men MeshPoint har ikke skjerm og den har bare én kablet nettverkstilkobling i motsetning til fire på ruteren. MeshPoint kobler seg automatisk til AmpliFi Alien Router og utvider på denne måten dekningen til det trådløse nettverket ditt.

Brukervennlig og fleksibel

AmpliFi Alien Router kommer med den brukervennlige appen AmpliFi WiFi. Appen hjelper deg gjennom oppsettet av nettverket ditt steg for steg og lar deg holde øye med nettverkshastigheten samt antall brukere. AmpliFi WiFi-appen gir deg også et godt overblikk over mer avanserte innstillinger som prioritering av nettverksytelse og oppsett av statiske IP-adresser. Da kan du for eksempel gi streaming-enhetene dine eller spillkonsollene førsteprioritet til nettverket hvis det blir tungt belastet.

Hvis AmpliFi Alien Mesh Kit ikke skulle være nok til å dekke hele hjemmet ditt, så kan du kjøpe en ekstra AmpliFi Alien Router, som også kan fungere som MeshPoint.

AmpliFi Alien Mesh Kit kommer i sort finish.

Høydepunkter

  • Wi-Fi 6
  • Enkel og intuitiv app til oppsett
  • Ekstra stor rekkevidde
  • Kompakt design

Tekniske spesifikasjoner

Bredde emballasje27
FargeSort
Høyde emballasje (cm)16
Lengde emballasje (cm)32
Vekt emballasje (kg)3,2
Vekt produkt (kg)2,4

Tilbehør til Ubiquiti Ubiquiti AmpliFi Alien Mesh Kit

Anbefalte produkter