Hopp til innhold
Vogel's
TV-feste

Vogel's THIN 205

598,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Har du en ultraflat TV kan du selvfølgelig montere det flatt inntil veggen. Du når tilkoblingene ved å vippe ut TVen. Passer til 26-55"

Les mer:

Beskrivelse

Vogel’s THIN 205 – VESA universal-veggoppheng for ultraslanke flatskjermer fra 26 til 55 tommer
THIN 205 er et solid og fleksibelt VESA universal-veggoppheng som passer til ultraslanke LED- og plasma-TVer fra 26 til 55”. Avstanden inn til veggen er minimale 15 mm, slik at TVen ser ut som et elegant bilde på veggen, samtidig som at den nødvendige ventilasjonen er sikret.

En utrolig smart detalj er at THIN 205 har en ”service-innstilling” der du kan vippe bunnen på TVen ut fra veggen og slå ut et par støtteben. Dermed får du enkel tilgang til tilkoblingspunktene for kablene uten å måtte ta ned TVen fra veggen igjen.

Selve monteringen av opphenget på veggen er svært enkel, siden THIN 205 er utstyrt med et lite innebygget vater som forteller deg når det står helt vannrett. Så da kan du være helt sikker før du lager hullene i veggen.

OBS: Legg merke til at THIN 205 ikke passer for flatskjermer med bakovervendt tilkobling for kablene.

OBS: Dette er et VESA-universal veggfeste som passer alle TV-er innenfor de gitte rammene av dimensjoner, vekt og VESA monteringshull. Vær oppmerksom på noen. bakovervendt tilkoblinger eller andre ting på TV-en som kan gjøre spesielle krav til type brakett. For noen TV-er må andre skruer i forskjellige lengder brukes enn de som følger med braketten. Dette kan Hi-Fi Klubben hjelpe med i de fleste tilfeller.

Tekniske spesifikasjoner

FargeGrå
Vekt produkt (kg)0,78
Høyde emballasje (cm)3,6
Lengde emballasje (cm)51
Vekt emballasje (kg)1,78
Bredde emballasje12,5