Hopp til innhold
Vogel's
TV-feste

Vogel's THIN 215

998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Har du TVen plassert høyt oppe på veggen kan du se bildet bedre om du kan vippe TVen forover. Passer til 26-42"

Les mer:

Beskrivelse

Vogel’s THIN 215 – tiltbart VESA universal-veggoppheng til ultraslanke flatskjermer fra 26 til 42 tommer
THIN 215 er et tiltbart, solid og fleksibelt VESA universal-veggoppheng som passer til ultraslanke LED- og plasmaskjermer fra 26 til 42”. Etter montering kan du tilte flatskjermen din opp til 15 grader fremover og er dermed ideell til alle de steder hvor du av en eller annen grunn ønsker å montere TVen høyt.
  
Du kan for eksempel bruke THIN 215 på soverommet, barneværelset eller kjøkkenet. Her er en høy plassering ofte fordelaktig både fordi det sparer plass, og fordi du får TVen utenfor rekkevidde av fettsprut og barnefingre. Ved å tilte skjermen fremover får du også korrekt innsynsvinkel når du ligger. En stor fordel på soverommet, eller hvis du vil ligge på gulvet foran TVen mens du spiller konsollspill.

Enkel og elegant montering
Avstanden inn til veggen er kun 20 mm, så TVen din henger som et bilde på veggen, samtidig som den nødvendige ventilasjonen sikres. Selve monteringen av beslaget er også usedvanlig enkel, THIN 215 er nemlig utstyrt med et lite innebygd vater som indikerer den riktige vannrette plasseringen. Så du er på trygg grunn før du begynner å borre hull i veggen.

OBS: Vær oppmerksom på at THIN 215 ikke er beregnet for flatskjermer med bakovervendte tilkoblinger.

OBS: Dette er et VESA-universal veggfeste som passer alle TV-er innenfor de gitte rammene av dimensjoner, vekt og VESA monteringshull. Vær oppmerksom på noen. bakovervendt tilkoblinger eller andre ting på TV-en som kan gjøre spesielle krav til type brakett. For noen TV-er må andre skruer i forskjellige lengder brukes enn de som følger med braketten. Dette kan Hi-Fi Klubben hjelpe med i de fleste tilfeller.

Tekniske spesifikasjoner

FargeGrå
Vekt produkt (kg)1,5
Høyde emballasje (cm)5
Lengde emballasje (cm)51
Vekt emballasje (kg)2,5
Bredde emballasje15