Hopp til innhold
Vogel's
TV-feste

Vogel's THIN 245

2 198,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Montér flatskjermen på veggen og drei den opp til 90 grader mot sofaen, eller kanskje skrått mot frokostbordet. Til TVer mellom 26-42"

Les mer:

Beskrivelse

Vogel’s THIN 245 – dreibart VESA universal-veggoppheng til fladskjermer fra 26 til 42 tommer
THIN 245 er et dreibart og meget allsidig VESA universal-oppheng som passer til dagens slanke LCD-, LED- og plasma-skjermer fra 26 til 42 tommer. TVen din kan problemfritt dreies helt opp til 90 grader vannrett i hver retning og opp til 20 grader loddrett. Dette gir deg muligheten for å alltid ha den perfekte innsynsvinkelen til skjermen, samtidig som at skjermen kan plasseres helt inntil veggen når du ønsker det.

Avstanden inn til veggen er kun 3,5 cm når beslaget er foldet helt inn. Og dermed er monteringen i praksis helt usynlig. På tross av dette kan TVen trekkes hele 51 cm ut fra veggen, og med den bunnsolide konstruksjonen kan du trygt stole på at alt forblir på plass.

Enkel montering og kontroll på kablene
THIN 245 er konstruert med et smart skinnesystem som gjør det enkelt å få TVen i vannrett posisjon etter montering. Dette gir deg ro i sjelen når hullene skal bores i veggen. Samtidig får du Vogel’s smarte kabelholdersystem som elegant samler alle kabler, og sørger for at de ikke henger og slenger under TVen når du trekker den ut fra veggen.

OBS: Dette er et VESA-universal veggfeste som passer alle TV-er innenfor de gitte rammene av dimensjoner, vekt og VESA monteringshull. Vær oppmerksom på noen. bakovervendt tilkoblinger eller andre ting på TV-en som kan gjøre spesielle krav til type brakett. For noen TV-er må andre skruer i forskjellige lengder brukes enn de som følger med braketten. Dette kan Hi-Fi Klubben hjelpe med i de fleste tilfeller.Tekniske spesifikasjoner

FargeGrå
Vekt produkt (kg)2,2
Høyde emballasje (cm)8
Lengde emballasje (cm)51
Vekt emballasje (kg)3,2
Bredde emballasje35