Hopp til innhold
  • VOGTHIN345WH
Vogel's

Vogel's THIN 345

2 698,-stk
Dette produktet er utgått

Dette produktet er ikke lengre en del av vårt sortiment. Se vårt nåværende utvalg av %1

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Montér flatskjermen på veggen og drei den opp til 90 grader mot sofaen, eller kanskje skrått mot frokostbordet. Til TVer mellom 32-55".

Les mer:

Beskrivelse

Vogel’s THIN 345 – dreibart VESA universal-veggoppheng til flatskjermen
THIN 345 er et dreibart og svært allsidig VESA universal-veggoppheng som passer til dagens tynne LCD-, LED- og plasma-TVer fra 40 til 55”. Skjermen kan uten problemer dreies helt opp til 90 grader vannrett i hver retning, og opp til 20 grader loddrett. Dette gir deg alle muligheter til å alltid ha best mulig synsvinkel  til skjermen, samtidig som at TVen kan sitte helt flatt inn mot veggen når dette er ønskelig.

Avstanden inn til veggen er bare 3,5 cm når opphenget er slått helt inn, og dermed er hele beslaget i praksis utenfor synsvidde. På tross av dette kan TVen trekkes hele 63 cm ut fra veggen, og den svært solide konstruksjonen sikrer at alt holder seg der det skal være.

Enkel montering og kontroll på kablene
THIN 345 er laget med et smart skinnesystem som gjør det enkelt å stille inn skjermen slik at den står perfekt vannrett etter at du har montert den. Dette gjør at du trygt kan lage hullene i veggen uten å forvente en katastrofe med flere forsøk. Samtidig får du Vogel’s smarte kabelholder-system, som elegant samler kablene og sørger for at de ikke henger og slenger under TVen når du drar den ut fra veggen.

OBS: Dette er et VESA-universal veggfeste som passer alle TV-er innenfor de gitte rammene av dimensjoner, vekt og VESA monteringshull. Vær oppmerksom på noen. bakovervendt tilkoblinger eller andre ting på TV-en som kan gjøre spesielle krav til type brakett. For noen TV-er må andre skruer i forskjellige lengder brukes enn de som følger med braketten. Dette kan Hi-Fi Klubben hjelpe med i de fleste tilfeller.