Hopp til innhold
Vogel's
TV-feste

Vogel's THIN 515

1 219,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Vippbart og solid VESA universalveggfeste som passer til TV-er fra 40 til 65”. Ideelt for høy montering, f.eks. på kjøkkenet.

Les mer:

Beskrivelse

Vogel’s THIN 515 – vippbart VESA universalveggfeste til TV-er fra 40 til 65 tommer

THIN 515 er et vippbart, solid og fleksibelt VESA universalveggfeste som passer til TV-er fra 40 til 65". Etter monteringen kan du tilte TV-en din opptil 15 grader fremover. Dette er perfekt til steder der du av en eller annen grunn ønsker å montere TV-en høyt.

Du kan for eksempel bruke THIN 515 på soverommet, barnerommet eller kjøkkenet. Her er det ofte en fordel å henge TV-en høyt, enten for å spare plass, eller for å få TV-en utenfor rekkevidde av fettsprut eller klåfingre. Ved å tilte skjermen fremover får du også bedre innsynsvinkel når du ligger. En stor fordel på soverommet.

Enkel og elegant montering
Avstanden inn til veggen er på bare 20 mm, så TV-en din presenterer seg elegant som et bilde på veggen, samtidig som nødvendig ventilasjon sikres. Selve monteringen av festet på veggen er også usedvanlig enkel. THIN 515 er nemlig utstyrt med et lite innebygget vater som indikerer riktig vannrett posisjon. Da kan du være sikker på at alt er riktig før du begynner å bore hull i veggen.

OBS: Vær oppmerksom på at THIN 515 ikke er egnet for TV-er med bakovervendte kabeltilkoblinger.

Vogels 415/515

Tekniske spesifikasjoner

Maksimal løfteevne25 kg
Innebygget vaterJa
Vertikal rotasjon15 °
Innebygget motor for automatisk justeringNei