Hopp til innhold

Vogel'sTHIN 545TV-feste

Dreibart og svært allsidig VESA universalveggfeste som passer til TV-er fra 40 til 65”. Kan dreies både loddrett og vannrett.
Dette produktet er utgått

Dette produktet er ikke lengre en del av vårt sortiment. Se vårt nåværende utvalg av %1

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Vogel’s THIN 545 – dreibart VESA universalveggfeste til TV-er fra 40 til 65 tommer

THIN 545 er et dreibart og svært allsidig VESA universalveggfeste som passer til TV-er fra 40 til 65". TV-en din kan enkelt dreies helt opptil 90 grader vannrett i hver retning og opptil 20 grader loddrett. Dette gir deg massevis av muligheter til å alltid få best mulig innsynsvinkel til skjermen, samtidig som at TV-en kan trykkes helt tett inntil veggen når du ønsker det.

Avstanden inn til veggen er på bare 3,5 cm når festet er trykket helt inn, og dermed er det helt skjult i praksis. På tross av dette kan TV-en trekkes hele 63 cm ut fra veggen, og med den bunnsolide konstruksjonen kan du trygt stole på at alt holder seg på plass.

Enkel montering og kontroll på kablene
THIN 545 er konstruert med et smart skinnesystem som gjør det enkelt å jiustere TV-en til perfekt vannrett posisjon etter montering. Dette gir ro i sjelen når hullene i veggen skal bores. Samtidig får du Vogel's smarte kabelholder-system som elegant samler kablene og sørger for at de ikke henger og dingler under TV-en din når du trekker den ut fra veggen. 

Vogel's THIN 545 fås i sort eller hvit finish. 

Vogels 445/545

Videoer om Vogel's THIN 545

Tekniske spesifikasjoner

Horisontal rotasjon90 °
Innebygget motor for automatisk justeringNei
Innebygget vaterNei
Maksimal løfteevne25 kg
Vertikal rotasjon20 °