HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Bluesound

Multirom på den gode måten

Bluesound er markedets suverent mest velspillende trådløse multiromssystem, som tilbyr deg høykvalitets lydløsninger til alle rom, uansett om behovet ditt er en kompakt trådløs høyttaler, god TV-lyd, en diskret innbyggingsløsning eller et audiofilt hi-fi-anlegg. Ingen konkurrenter kommer i nærheten av Bluesound når det gjelder kombinasjonsmuligheter og fleksibilitet i produktutvalget. I ett og samme system kan du dekke alle behov fra enkel bærbar musikk til kompromissløs high-end.

De nye 2i-versjonene er oppgradert med enda mer overlegen lydkvalitet, og en rekke smarte nye funksjoner har blitt tilgjengelige. Blant disse er Apple AirPlay 2 og toveis Bluetooth, slik at du kan spille trådløs musikk fra Bluesound til de trådløse hodetelefonene dine hjemme.

  • Flott finish, overlegen lydkvalitet og høy fleksibilitet, også til high-end
  • Elegante og brukervennlige løsninger til TV-lyd
  • Kan fås bygget inn i en rekke forsterkere og receivere fra NAD
  • Høyoppløst 24-bit lyd og toveis Bluetooth til trådløse hodetelefoner
  • Apple AirPlay 2

Bluesound – utviklet av legendariske NAD

Bluesound er utviklet av den legendariske hi-fi-produsenten NAD, og derfor kan du også få Bluesound bygget inn i en rekke av de gode stereoforsterkerne og hjemmekinoreceiverne deres. Med slik en løsning får du alt det beste fra det trådløse musikkuniverset, uten at du trenger å gå på kompromiss med lydkvaliteten eller få flere apparater i hylla. Bluesound er kort sagt multiromssystemet med mer kvalitet i alle detaljer!

 

 

Mest populære Bluesound-produkter

 

Bluesound til mindre rom

En trådløs høyttaler gir deg enkel musikk uten et separat anlegg. Små høyttalere (eventuelt med batteridrift) til små rom, større høyttalere til større rom.

 

Bluesound til hi-fi-anlegget ditt

Bluesound fås også bygget inn i en rekke forsterkere og receivere fra blant annet NAD, inkludert high-end Masters-serien. Musikkstreaming i verdensklasse!

 

Bluesound til TV-en din

Opplev hvor bra TV-en din kan låte med den overlegne Bluesound-lydplanken. Eller koble til et Bluesound-anlegg, og få lyd og styring i særklasse.