Hopp til innhold
1 590,-sett

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Unike trådløse in-ear-hodetelefoner fra adidas med smart skolisse-design, god lyd og en imponerende batteritid på opptil 16 timer.

Les mer:

Beskrivelse

adidas FWD-01 – trådløse in-ear-hodetelefoner til sport og løping med unikt skolisse-design

FWD-01 er trådløse in-ear-hodetelefoner til sport og løping. De har et stilig design fra adidas, god lyd, god komfort og opptil 16 timers spilletid. Her får du et par hodetelefoner som er perfekte til sport og løping og som har et unikt utseende.

FWD-01 er elegant laget med den ikoniske adidas-logoen på sidene, og den innbyrdes kabelen minner om en skolisse fra et par ikoniske adidas sneakers. Det er også på kabelen at du finner kontroller til musikk, volum og anrop.

En stilig detalj er at baksiden av de to øreproppene magnetiske, slik at de ”fanger” hverandre og klikker sammen. Dette er en effektiv sikring mot at du mister hodetelefonene dine når du ikke bruker dem.

FWD-01 har et ergonomisk design med fleksible bøyler som kan formes etter øret ditt, og de myke ørefinnene sikrer optimal passform og komfort. Med Passive-transparency-funksjonen slipper lyden fra omgivelsene dine gjennom nok til at du kan ferdes trygt i trafikken når du løper.

adidas FWD-01 fås i grå finish. Ørepropper og vinger i forskjellige størrelser, USB-C-ladekabel og etui til tilbehør medfølger.

Tekniske spesifikasjoner

MikrofonJa
Akustisk konstruksjonLukket
BluetoothJa
Bluetooth-type5