Hopp til innhold
1 790,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Stilige hodetelefoner fra adidas med god lyd og imponerende 40 timers batteritid. Designet til å matche joggeskoene dine og kan brukes til sport.

Les mer:

Beskrivelse

adidas RPT-01 – trådløse on-ear-hodetelefoner med superstilig stoffdesign, god lyd og imponerende 40 timers batteritid

adidas RPT-01 er trådløse on-ear-hodetelefoner med et stilig stoffdesign, god lyd og batteri til hele 40 timer med trådløs musikk. Her får du et par hodetelefoner med et unikt design som matcher joggeskoene dine og som tåler en tur til treningssenteret.

RPT-01 motstår svette, og en genial detalj er at du kan ta av stoffet på hodetelefonene og vaske det i vaskemaskinen. Dermed kan du bruke hodetelefonene dine hele dagen uten å være redd for å skitne dem til.

RPT-01 er designet med den ikoniske adidas-logoen på hodebøylen og stoff i elegant grå finish. Hodebøylen og ørekoppene er polstret, slik at du kan høre på god musikk hele dagen. Eller du kan la dem henge rundt halsen og vise frem det stilige designet.

Hodetelefonene er superfleksible og tåler en travel hverdag med transport, skole, jobb og trening. På ørekoppene finner du to knapper som du kan tilpasse etter eget ønske i adidas-appen for hodetelefoner. For eksempel kan de brukes til å ta imot anrop eller velge musikk.

adidas RPT-01 fås i grå finish. USB-C-ladekabel medfølger.

Tilbehør til ADIDAS RPT-01

Tekniske spesifikasjoner

MikrofonJa
BluetoothJa
Bluetooth-type5