Hopp til innhold
Argon Audio
Bananplugg (sett)

Argon Audio Basic Banana 1

196,-sett
  -
Bananplugger til høyttalerkabler i god kvalitet. Forgylte kontaktflater og enkel tilkobling til høyttaler- og forsterkerterminaler. Et sett inneholder 4 stykk

Les mer:

Beskrivelse

Argon Basic Banana 1 – bananplugger til enkel tilkobling av høyttalerkabler

Bananplugger er en populær løsning for å feste høyttalerkabler mellom forsterker og høyttalere. Pluggen gir god kontakt, og det er svært enkelt å koble kablene fra igjen, f. eks. ved flytting. Argon Basic Banana er en gunstig løsning, som med sin gjennomtenkte konstruksjon allikevel holder en høy teknisk standard. 

Argon Basic Banana 1 selges i sett på 4 stk. Du trenger ett sett bananplugger per høyttaler. 

Kontaktflatene er forgylte for å hindre at de gode egenskapene over tid ødelegges av korrosjon. Plasthetten gir god sikkerhet mot kortslutning av forsterkeren, hvis du f.eks. skulle være så uheldig at du mister en metallgjenstand på pluggene. Kabelen festes med to skruer, og pluggen er kompatibel med både tynne og kraftige kabler.

Merk: for å hindre uhell er terminalene på forsterkere, receivere og høyttalere normalt blokkert med små plastpropper. Disse må lirkes ut med en svært liten skrutrekker, eller en annen spiss gjenstand, før du kan koble til bananpluggene.

Tilbehør til Argon Audio Basic Banana 1

Tekniske spesifikasjoner

FargeSort
FargebeskrivelseSort
Vekt produkt (kg)0,01
Høyde emballasje (cm)1
Lengde emballasje (cm)5
Vekt emballasje (kg)0,01
Bredde emballasje1

Anmeldelser


4.8
4 anmeldelser
5
3
4
1
3
1
2
1
1
0