Hopp til innhold
Argon Audio
Subwoofer

Argon Audio BASS10 Mk2

4 498,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Legg et dypt og solid fundament under musikken og filmlyden din. Her kan du fylle stua med herlig bass uten å samtidig fylle den med store høyttalere.

Les mer:

Beskrivelse

Argon BASS10 Mk2 – solid og velspillende subwoofer i budsjettklassen

 • Stram og presis lyd
 • Mye krefter
 • Relativt kompakt
 • Egnet til både musikk og filmlyd
 • Enkel å plassere

BASS10 Mk2 er en solid og velspillende subwoofer i det samme elegante designet som ALTO-høyttalerserien. Du får et potent 10” basselement og 100 strømsterke watt i den innebygde forsterkeren. Med dette under panseret kan BASS10 Mk2 uten problemer fylle opp en vanlig stue, og den leverer en stram og presis bass til både film og musikk.

Massevis av muligheter

BASS10 Mk2 er ikke en “boombox”, men derimot et kjærkomment supplement til mindre høyttalere som kan ha godt av litt hjelp på de aller dypeste frekvensene.. Den vil være et selvsagt valg til et satellittsystem som f.eks. Argon ALTO5 Mk2. Du kan selvsagt også bruke BASS10 Mk2 i kombinasjon med mindre kvalitetshøyttalere fra andre produsenter.

BASS10 Mk2 fås i sort eller hvit finish

Et godt supplement til små høyttalere

Små hylle- eller vegghøyttalere mister fort pusten når de skal spille den dypeste bassen. Det kan du heldigvis gjøre noe med ved hjelp av en god subwoofer som BASS10 Mk2. Selv når du spiller med lav lyd vil du oppleve at lydbildet henger mye bedre sammen – lyden oppleves som fyldigere og mer dynamisk. BASS10 Mk2 er bygget opp rundt et 10” basselement som drives av en innebygget forsterker på 100 watt. Med denne ekstra effekten for hånden trenger du ikke å lure på om forsterkeren din har nok krefter til å gi fra seg tilstrekkelig med bass. Den jobben tar nemlig subwooferen seg av.

Lett å koble til og plassere

Takket være den innebygde 100 watts forsterkeren kan BASS10 Mk2 kobles til alle forsterkere og receivere som finnes på markedet. Den har nemlig innganger for både linje- og høyttalersignaler. Hvis du ikke har en dedikert subwoofer (linje-) utgang på forsterkeren din, kobler du BASS10 Mk2 direkte til høyttalerutgangene med høyttalerkabler. Uansett hvordan du velger å koble subwooferen til systemet ditt er det mulig å justere den slik at den passer til nettopp ditt stereo- eller hjemmekinosystem.

Siden øret har vanskelig for å retningsbestemme dype frekvenser, så er det lett å plassere BASS10 Mk2 på en diskret måte i stua. Setter du den i et hjørne får du mer bass på kjøpet, uten at du belaster subwooferen noe ekstra. En hjørneplassering øker nemlig lydtrykket fra subwooferen fordi lyden forsterkes akkustisk av veggene og gulvet i rommet. Prøv deg frem med forskjellige plasseringer i rommet, og sett subwooferen der du får det beste resultatet.

Trærne vokser som kjent ikke helt opp i himmelen, og du kan sikkert finne en subwoofer med bedre løsninger og mer kraft. Men du finner den garantert ikke i denne prisklassen!

OBS: For å få optimale ytelse fra den innebygde forsterkeren, så anbefaler vi å koble til BASS10 Mk2 med en y-splitter (adapterkabel som kjøpes separat).

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Stram og presis lyd
 • Mye krefter
 • Relativt kompakt
 • Egnet til både musikk og filmlyd
 • Enkel å plassere

Begrensninger

 • Det finnes mer kompakte alternativer
 • Ikke så egnet for veldig store lytterom

Videoer om Argon Audio BASS10 Mk2

Tilbehør til Argon Audio BASS10 Mk2

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde Hz (-3dB)35-200
Forsterker100 watt
Delefrekvenser40-120 Hz
Størrelse på basselement10"
KabinettkonstruksjonBass-refleks

Anmeldelser


4.5
2 anmeldelser
5
1
4
1
3
1
2
1
1
0

Anbefalte produkter