Hopp til innhold
Argon Audio
Koaxial kabel

Argon Audio Blue Edition

198,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Blue Edition Coax er en velkonstruert digital coaxialkabel som kan leve opp til kravet fra tyngre annlegg.

Les mer:

Beskrivelse

Argon Blue Edition Coax – velkonstruert og vellydende koaksialkabel
Blue Edition Coax er en særdeles velkonstruert digitalkabel som vil få frem alle kvalitetene i anlegget ditt. Du kan f.eks. bruke den til å overføre signalet fra en CD/DVD-spiller eller en trådløs musikkavspiller over til hjemmekinoanlegget eller den digitale forsterkeren din.

Som i de rimeligere Argon-kablene får du ledere i 99,99% rent, oksygenfritt kobber, men her får du i tillegg tredobbel skjerming i OFC-kobber, og de solide pluggene er utført i lekker sortlakkert dreiet aliminium. Det gjennomførte fokuset på detaljer resulterer i detaljering og dynamikk som er er helt i toppklassen for en kabel til denne prisen.

Blue Edition Coax fås i 1 og 3 meters lengde.

Velg en kvalitetskabel til anlegget ditt
De lakrislissene som typisk følger med i esken til et hi-fi-produkt er i bunn og grunn kun egnet til å sjekke om anlegget virker. Plugger og ledere er av elendig kvalitet og du mister både dynamikk og detaljer, og det er hørbart på selv et anlegg i økonomiklassen.

Ofrer du litt ekstra for et sett skikkelige kabler får du full lydkvalitet og eierglede fra anlegget ditt. Og i forhold til investeringen er det den beste oppgraderingen du kan foreta deg.

Argon – fire kabelserier til fire behov
Argons kabler kommer i fire serier som avspeiler fire forskjellige pris- og ambisjonsnivåer. Alle seriene er designet for å gi deg mest mulig for pengene, så du trenger bare å velge den Argon-kabelen som matcher kvaliteten på anlegget ditt.

WHITE: økonomiserien som gri deg en fornuftig kabelløsning til lavest mulig pris. Her får du kvalitet som ligger vesentlig over produsentenes medfølgende lakrissnører. Dette er et skikkelig hi-fi-alternativ til lampettledningen som ikke er beregnet til dette formålet.

RED: Her er detaljene mer gjennomtenkte, men fortsatt til en fornuftig pris. For eksempel er de fleste modellene utstyrt med solide metallplugger som både ser bedre ut og er mer robuste enn støpte plastikkplugger. Andre fordeler er bedre skjerming og mer avansert isolering.

BLUE: Høykvalitetskabler som får det beste ut av et bra anlegg. Her får du f.eks. enda bedre avskjerming, avansert geometri, tykkere ledere og enda bedre plugger. Serien for deg som vil skjemme bort både deg og anlegget litt ekstra.

BLACK: Toppserien med massevis av lekre og audiofile løsninger. Her får du blant annet forsølvede ledere, rhodium-belagte plugger og tredobbel skjerming. En kabel fra Black-serien kan leve opp til nivået i særdeles gode anlegg, og du trenger vanligvis kun å vurdere andre løsninger om du har et high-end-anlegg eller et spesielt behov for finjustering av klangen i anlegget.

Tekniske spesifikasjoner

StøpselRCA