Hopp til innhold
Argon Audio
Subwooferkabel

Argon Audio BLUE Edition Sub 1

148,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Blue Edition SUB1 er en kompakt, velkonstruert og vellydende subwooferkabel som med sin beskjedne tykkelse på 2,5 mm er særdeles enkel å gjemme langs med lister eller under teppet.

Les mer:

Beskrivelse

Argon Blue Edition SUB1 – superkompakt og vellydende subwooferkabel
Blue Edition SUB1 er en superkompakt subwooferkabel som kun er 2,5 mm tykk. Den er derfor særdeles enkel å skjule langs gulvlisten eller under teppet. På tross av den beskjedne tykkelsen har man ikke inngått noen kompromisser på kvaliteten, og du får frem alle kvalitetene i subwooferen din, uten at du må tenke på  innstrålet brumming og støy fra f.eks. strømkabler.

Blue Edition SUB1 har ledere i 99,99% rent OFC-kobber og den doble skjermingen et kobbervev bestående av 96 enkeltledere, også i OFC-kobber. De solide aluminiumspluggene har forgylte  kontaktflater for årelang, problemfri funksjon.

Blue Edition SUB1 fås i 3, 5 og 10 meters lengde.

Velg en kvalitetskabel til anlegget ditt
De lakrislissene som typisk følger med i esken til et hi-fi-produkt er i bunn og grunn kun egnet til å sjekke om anlegget virker. Plugger og ledere er av elendig kvalitet og du mister både dynamikk og detaljer, og det er hørbart på selv et anlegg i økonomiklassen.

Ofrer du litt ekstra for et sett skikkelige kabler får du full lydkvaliet og eierglede fra anlegget ditt. Og i forhold til investeringen er det den beste oppgraderingen du kan foreta dag.

Argon – fire kabelserier til fire behov
Argons kabler kommer i fire serier som avspeiler fire forskjellige pris- og ambisjonsnivåer. Alle seriene er designet for å gi deg mest mulig for pengene, så du trenger bare å velge den Argon-kabelen som matcher kvaliteten på anlegget ditt.

WHITE: økonomiserien som gri deg en fornuftig kabelløsning til lavest mulig pris. Her får du kvalitet som ligger vesentlig over produsentenes medfølgende lakrissnører. Dette er et skikkelig hi-fi-alternativ til lampettledningen som ikke er beregnet til dette formålet.

RED: Her er detaljene mer gjennomtenkte, men fortsatt til en fornuftig pris. For eksempel er de fleste modellene utstyrt med solide metallplugger som både ser bedre ut og er mer robuste enn støpte plastikkplugger. Andre fordeler er bedre skjerming og mer avansert isolering.

BLUE: Høykvalitetskabler som får det beste ut av et bra anlegg. Her får du f.eks. enda bedre avskjerming, avansert geometri, tykkere ledere og enda bedre plugger. Serien for deg som vil skjemme bort både deg og anlegget litt ekstra.

BLACK: Toppserien med massevis av lekre og audiofile løsninger. Her får du blant annet forsølvede ledere, rhodium-belagte plugger og tredobbel skjerming. En kabel fra Black-serien kan leve opp til nivået i særdeles gode anlegg, og du trenger vanligvis kun å vurdere andre løsninger om du har et high-end-anlegg eller et spesielt behov for finjustering av klangen i anlegget.

Tekniske spesifikasjoner

Kabel lengde (m)10