Hopp til innhold
Argon Audio
Subwooferkabel

Argon Audio Classic Sub1

648,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Superkompakt og velkonstruert subwooferkabel som sikrer diskre og støyfri overføring av bassignalet til subwooferen din.

Les mer:

Beskrivelse

Argon Classic Sub1 – velkonstruert subwooferkabel til en fornuftig pris

  • Superkompakt design – bare 2,6 mm tykk
  • Ledere i 99,99% rent oksygenfritt OFC-kobber
  • Dobbel skjerming
  • Solide plugger med forgylte kontaktflater
  • Fås i lengder opp til 10 meter
Classic Sub1 er en velkonstruert subwooferkabel som er bare 2,6 mm tykk. Dermed er det veldig lett å gjemme den langs gulvlisten eller under teppet. Til tross for den beskjedne tykkelsen har det ikke godt ut over kvaliteten, og du får ut hele potensialet i subwooferen din uten at du trenger å bekymre deg for innstrålet brumming og støy fra f.eks. strømkabler.

Classic Sub1 har ledere i 99,99% rent OFC-kobber, og den er dobbeltskjermet. De solide pluggene har forgylte kontaktflater og tåler årevis med bruk uten problemer.

Argon Classic Sub1 fås i 3, 5 og 10 meters lengde.

Velg en kvalitetskabel til anlegget ditt
De kablene som typisk følger med i esken til et hi-fi-produkt er i bunn og grunn bare egnet til å sjekke om anlegget fungerer eller ikke. Kontakter og ledere er av elendig kvalitet, du mister både detaljer og dynamikk, og dette er hørbart selv på et anlegg i økonomiklassen.

Hvis du ofrer litt ekstra på et sett ordentlige kabler, så får du både eierglede og det fulle lydpotensialet ut av anlegget ditt. Og med den lave kostnaden i tankene er dette den beste oppgraderingen du kan gjøre.

Tekniske spesifikasjoner

StøpselRCA

Anmeldelser


4.7
3 anmeldelser
5
2
4
1
3
1
2
0
1
0