Hopp til innhold
Argon Audio
Radio

Argon Audio DAB adapter3

998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Smart, kompakt og økonomisk løsning for deg som vil ha DAB+ radio på anlegget uten å få enda et stort apparat i hylla.

Les mer:

Beskrivelse

Argon DAB Adapter3 – enkel og smart DAB-radio til anlegget

Argon DAB Adapter3 er en smart radioløsning til anlegget ditt hvis du ikke ønsker å investere i en tuner i full størrelse. Du får en komplett DAB-radio med flott fargedisplay, presets, klokke og mange andre funksjoner, og den kobles rett på forsterkeren eller receiveren din. DAB Adapter3 er en opplagt løsning hvis du ikke lenger kan bruke den stasjonære FM-tuneren din på grunn av slukking av FM-nettet.

Det nye DAB+-formatet er selvfølgelig støttet, og du får fjernkontroll, slik at du kan nyte den klare og støyfrie lyden uten å måtte reise deg fra godstolen. Du slipper også alt av nettverksoppsett som kreves med musikkstreamere og Internett-radio. Hvis du bare vil ha DAB-radio på anlegget så lettvint som mulig – og det skal høres så bra ut som mulig – da er DAB Adapter3 et opplagt valg.

DAB Adapter3 fås i sort finish.

Argon DAB Adapter3 – den enkle måten å få radio på anlegget 
Når FM-nettet nå slukkes i Norge er Argon DAB Adapter 3 en enkel måte å fortsatt få inn radiosendinger på anlegget. Slukkingen har allerede begynt, så hvis radioen din plutselig har blitt taus, så kan Argon DAB Adapter 3 være løsningen for deg.

Argon DAB Adapter3 er uhyre enkel å betjene. Trykk på auto-tune, og alle tilgjengelige DAB-stasjoner blir raskt lastet inn. På DAB-båndet finner du stasjonene etter navn i stedet for etter frekvenser som man alltid glemmer – en enorm lettelse i hverdagen. Du kan lagre opptil 6 av favorittkanalene dine (presets), slik at de alltid er lett tilgjengelige.

Klokkeradio og alarm
Har du lyst til å sovne og våkne opp igjen til favorittmusikken din eller til de siste nyhetene? Hvis du har en receiver eller forsterker med 12V trigger-inngang, kan du enkelt stille inn DAB Adapter3 til å slå på anlegget og vekke deg med enten radio eller alarmlyd. Du kan se hvor mye klokka er på det tydelige fargedisplayet som også kan settes til å vise annen informasjon som program, tittel/artist på gjeldende låt, osv.

Et gjennomtenkt og skikkelig hi-fi-produkt
DAB Adapter3 er et skikkelig hi-fi-produkt, og i Hi-Fi Klubben har vi lagt vekt på at funksjonaliteten skal matche et kvalitetsanlegg. Derfor får du noe så uvanlig som en optisk digitalutgang, slik at du som har en en AV-receiver unngår unødvendig og kvalitetsforringende konvertering av signalet til analog. Du får også en standard F-connector-antenneinngang slik at du kan koble til en ekstern antenne hvis du bor i et område der DAB-signalet er svakt.

DAB – klar og støyfri digital radio
DAB – Digital Audio Broadcasting – er den tekniske betegnelsen for digital radio. DAB gir deg en fullstendig klar og støyfri lydgjengivelse, og du får tilgang til en lang rekke stasjoner i forskjellige genrer som nyheter, sport, rock, klassisk, jazz, hip hop, m.m. DAB-radio kan også vise informasjon om artister, titler, sendekvalitet, osv. i displayet.

Tilbehør til Argon Audio DAB adapter3

Tekniske spesifikasjoner

FjernkontrollJa
RadiotypeDAB, DAB +