Hopp til innhold

8 produkter

Radio

DAB radio / FM / internett

En DAB-radio (DAB+) er en enkel og smart løsning til musikk i kjøkkenet, soverommet og andre mindre rom. DAB-radioer kan også ha FM eller internettradio og fås både som bordradio eller som et lite adapter, som kan gi deg DAB eller internettradio og streaming på ditt anlegg, inkl. Spotify Connect.

DAB – Digital Audio Broadcast

DAB-radioen har inntatt flere og flere hjem i løpet av de siste årene – og det med god grunn. Med en DAB-radio får du mange flere programmer å velge imellom, enn det du har på det analoge FM-systemet og du blir ikke plaget av støy fra andre kanaler og frekvenser.

DAB-radioen vendte egentlig primært tilbake som en retro designting, som mange syntes var kul å bruke som en del av innredningen i deres bolig. Men DAB er mye mer enn bare en fin gimmick i retrostil – det er et hav av muligheter og massevis av god underholdning for enhver smak!

Fiks bordradioen til kjøkkenet, gjesterommet eller andre rom

DAB-radioens popularitet skyldes både de tekniske og funksjonelle genialiteter, men designsiden har helt sikkert også noe å si på den fronten. Med en DAB-radio fra HiFi Klubben får du ikke bare en lang rekke radiokanaler, men også en superflott radio, som virkelig pynter opp der hvor den står. 

Den kompakte størrelsen gjør den perfekt til for eksempel kjøkkenbenken, eller en liten hylle ved siden av komfyren. Så kan du nyte morgenkaffen, med din favorittkanal i bakgrunnen. 

Har du vinterhage eller et kontor, er det også opplagte steder å ha en DAB-radio stående. Det er kanskje ikke rom du umiddelbart vil installere komplette høyttalersystemer i, men det er fremdeles flott å fylle lokalet med motiverende eller avslappende toner. Mange har også en DAB-radio på badet, så de lynraskt kan slå den på om morgenen, når de spretter opp fra sengen og ut på badet.

Har du et gjesterom vil dine besøkende helt sikkert også sette pris på en fin DAB-radio, så de enkelt kan lytte til sine foretrukne sjangre, uten å skulle belemre deg med å komme på en trådløs forbindelse eller noe annet. Det er ganske enkelt: Slå på DAB-radioen, velg ønsket kanal og len deg tilbake og nyt livet.

Enkel innstilling og et hav av kanaler

Utvalget av DAB-kanaler vokser hele tiden, så det er mange valgmuligheter, uansett om det er musikk, nyheter, politikk eller noe annet du liker best. Du tuner inn på de forskjellige stasjonene via deres navn, så du slipper å huske bestemte frekvenser, slik du kjenner det fra FM-kanalene. 

Når du lytter til en bestemt sang, vises opplysningene på skjermen, så du enkelt kan finne frem til en bestemt sang eller artist senere, hvis de skal føyes til en av dine personlige spillelister.

DAB med Bluetooth, internettradio eller FM

En DAB-radio kan være mye mer enn bare en DAB-radio. Noen produsenter har laget kombinasjoner, så du for eksempel kan få en DAB-radio med Bluetooth. Det er et veldig godt alternativ til de alminnelige – og veldig populære – Bluetooth høyttalerne, da du får alle fordelene fra DAB-verdenen og samtidig kan koble til telefonen din trådløst, så du kan lytte til musikk fra dine strømmetjenester. 

Du kan også få en kombinert DAB- og internettradio, så du både har DAB-kanalene og de nesten uendelig mange kanalene som finnes på internett. Det sendes ut radio fra alle land i verden, og med internettradio kan du få med deg alt.

Med kombinasjonen DAB og internettradio, kan du virkelig få tilfredsstilt din radiolyst. Det finnes så mange kanaler, at du nærmest ikke vil nå å komme gjennom alle i løpet av et liv, så hvis du er kjempe-radiofan, er dette den perfekte kombinasjonen for deg. Du skal dog være oppmerksom på at en internettradio krever tilgang til ditt trådløse Wi-Fi nettverk, for å kunne hente radiokanalene.

Er du ikke helt klar til å si farvel til FM-stasjonene, kan du få det beste fra begge verdener ved å velge en DAB-radio med FM. Det gir deg – ikke helt overraskende – det fulle utvalget av både DAB- og FM-kanaler, så du behøver ikke velge bort noe. 

Hvis du vil være sikker på å aldri gå glipp av noe, skal du ta den store pakken. I denne sammenhengen betyr det en radio med både DAB, FM, internettradio og Bluetooth, så du er fullt dekket inn, uansett hva du er i humør til. 

Argon – en stor spiller på DAB-markedet

DAB-radioene fra Argon Audio har i årevis vært blant de svært populære produktene i HiFi Klubben og utallige eksempler har startet sitt liv som en kjærkommen gave under juletreet. 

Alle Argon DAB-radioer kjennetegnes av suveren kvalitet og superflott design, og du kan få modeller i flere forskjellige prisklasser, slik at alle har råd til en, uten å måtte gå på kompromiss med lydkvaliteten.

Designmessig er det også rikelig å velge imellom, uansett om du liker svart, hvitt eller forskjellige typer tre. Alle våre Argon DAB-radioer er holdt i et stilrent design, og det gjør dem til perfekte bordradioer, som passer perfekt inn i ethvert hjem. 

Kom innom, prøv de forskjellige mulighetene og gjør et godt kjøp

Når du kjøper hi-fi utstyr er det alltid en god idé å prøve produktene fysisk, før du bestemmer deg. I HiFi Klubben har du muligheten til å komme innom og se, føle og høre på alle produktene, før du velger din nye DAB-radio. Et besøk i vår butikk gjør det ofte lettere for deg å treffe et valg, da du kan se de forskjellige fargene og designmulighetene i virkeligheten, samt høre lydbildet til de forskjellige radioene. Først når du har hørt en bestemt spiller, har du et solid grunnlag for å treffe din beslutning.

Hvis du er i tvil om hva du trenger at DAB-radioen skal kunne, er vi alltid klare med gode råd og veiledning. Vi forteller gjerne om de forskjellige funksjonene, hva de krever og hva du til slutt får ut av å velge, eller velge vekk, for eksempel FM eller internettradio. Vi brenner for at kundene skal få med det beste utstyret hjem, så uansett hva ditt behov er og hva budsjettet dikterer, vil vi gjøre vårt beste for at du ender med å kjøpe den beste DAB-radioen for deg.