Hopp til innhold
Argon Audio FENRIS A55 Trådløs høyttaler - stereo

Argon AudioFENRIS A55Trådløs høyttaler - stereo (sett)

Råsterk hi-fi-lyd i ekte stereo, trådløs musikk med Bluetooth, smart TV-lyd med HDMI og inngang for platespiller. Alt sammen uten separat forsterker!
Trefarget
sett6 998,-
Forventet på lager tirsdag 14. desember 2021.

Les mer:

Beskrivelse

Argon Audio FENRIS A55 – kompakt, allsidig og råsterk aktiv gulvhøyttaler med Bluetooth, HDMI ARC til TV-lyd, platespiller-inngang og fjernkontroll

Argon Audio FENRIS A55 – kompakt, allsidig og råsterk aktiv gulvhøyttaler med Bluetooth, HDMI ARC til TV-lyd, platespiller-inngang og fjernkontroll 

FENRIS A55 er et sett relativt kompakte, men svært kraftige aktive gulvhøyttalere i FENRIS-serien fra Argon Audio. Med Bluetooth, HDMI-tilkobling, avansert innebygd stereoforsterker og to kraftige 5,25” bass/mellomtoneelementer får du lyd, funksjonalitet og styrke på et meget høyt nivå. Ønsker du enda mer og bedre bass kan du alltid supplere med en separat subwoofer, for eksempel Argon Audios egen kraftige BASS10 Mk2.

Stoffronten er smart festet med magneter, så du slipper å se på stygge hull om du foretrekker å bruke høyttaleren uten front. Under frontstoffet skjuler det seg et elegant design med trimringer i aluminium. 

FENRIS A55 gir deg skikkelig hi-fi-lyd som du både kan nyte med ørene og kjenne i mellomgulvet. Kan du leve med en litt mindre eksklusiv finish enn på den kritikerroste FORTE-serien, kommer du her svært nær samme lydkvalitet, men til en mye lavere pris.

Klarer både trådløs musikk, TV-lyd og platespiller

Den unike digitale forsterkeren i FENRIS A55 er utviklet av Argon Audio selv. Forsterkeren har hele fire separate kanaler, og den er bygget for å drive bass- og diskantelementene helt optimalt og uavhengig av hverandre. Det gir deg klarhet, dynamikk og lydkvalitet du ikke har møtt på før i denne prisklassen.

Med HDMI kan du koble til TV-en din for optimal digital lydkvalitet og kontrollere volumet fra din eksisterende TV-fjernkontroll. Da har du både den gode lyden og den praktiske betjeningen i tillegg til automatisk av/på-slåing.

FENRIS A55 har innebygget RIAA-forsterker, slik at du kan koble til en vanlig platespiller direkte, og via Bluetooth kan du streame all slags musikk trådløst fra telefonen, nettbrettet eller datamaskinen. Her har du virkelig høyttaleren som kan erstatte et helt anlegg!

Argon Audio FENRIS A55 er tilgjengelig i flere utførelser. Fjernkontroll og 3 meter høyttalerkabel følger med. Lengre høyttalerkabel kan kjøpes separat.

Mer bilder av Argon Audio FENRIS A55

Argon Audio FENRIS A55 Trådløs høyttaler - stereo

Høydepunkter

 • Svært dynamisk og råsterk hi-fi-lyd til all slags musikk
 • Lettvinn TV-lyd i høy kvalitet via HDMI
 • Dedikert inngang for platespiller
 • Trådløs musikk direkte fra telefon eller datamaskin via Bluetooth
 • Fjernkontroll og 3 meter høyttalerkabel medfølger
Ivar Konings
Bergen
99 butikkerFinn nærmeste butikk
Ivar Konings

Vår
Ekspertvurdering

 • Svært dynamisk og råsterk hi-fi-lyd til all slags musikk
 • Enkel TV-lyd i høy kvalitet via HDMI/ARC
 • Dedikert inngang for platespiller (MM)
 • Trådløs musikk direkte fra telefon eller datamaskin via Bluetooth
 • Både digital og analog audio-inn (optisk/RCA)
 • Pre-out utgang for f.eks. subwoofer
 • Auto på/av på alle innganger inkl. Bluetooth*
 • Fjernkontroll og 3 meter høyttalerkabel følger med

Tekniske spesifikasjoner

D/A-konvertering lyd24-bit / 48kHz
Diskantstørrelse0,75"
Forsterker50 watt
Frekvensområde (-6dB)38-22.000 Hz
Størrelse på basselement5.25"

Tilbehør til Argon Audio FENRIS A55

Anbefalte produkter