Hopp til innhold
Argon Audio
Kompakt høyttaler - Aktive (sett)

Argon Audio FORTE A4 WIFI

8 998,-sett
Sort
Forventet på lager tirsdag 18. juni 2024
  -
Aktivt høyttalersett med innebygget wi-fi musikkstreaming, lettvint TV-lyd via HDMI og inngang for platespiller. En komplet løsning uten separat forsterker.

Les mer:

Beskrivelse

Argon Audio FORTE A4 WIFI – elegante aktive kompakthøyttalere med trådløs musikkstreaming, platespillerinngang, smart TV-lyd med HDMI og ekte hi-fi-lyd

 • Innebygget wi-fi, Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect, Bluetooth m.m.
 • Flott hi-fi-lyd i ekte stereo
 • Lettvint TV-lyd i optimal digital kvalitet via HDMI
 • Mange tilkoblingsmuligheter, inkl. platespiller
 • Eksklusiv finish i lakk eller ekte trefinér

FORTE A4 WIFI er elegante og særdeles velspillende aktive kompakthøyttalere med innebygget forsterker og trådløs musikkstreaming via wi-fi. Med både Chromecast, AirPlay 2 og Spotify Connect har du alt det du trenger for å spille musikken din trådløst i ekte hi-fi-kvalitet med full kontroll fra din telefon. HDMI-tilkobling for TV-lyd, inngang for platespiller og innebygget Bluetooth setter prikkene over i-ene.

OBS: Chromecast vil bli lagt til som gratis oppdatering etter introduksjonen.

Hvis du kan leve uten den ekstra fylden i lyden fra den større FORTE A5 WIFI, får du ualminnelig god lyd og flott finish for pengene her. Enhetene er omgitt av en eksklusiv trim-ring i ekte aluminium, og den elegante finishen i matt lakk eller ekte trefinér er med på å understreke at dette er et kvalitetsprodukt. Den medfølgende stoffronten er smart festet med magneter, så du slipper å se på stygge hull hvis du foretrekker å bruke høyttaleren uten front.

Store krefter uten stort anlegg

Med FORTE A4 WIFI får du en overraskende stor og realistisk hi-fi-lyd i ekte stereo, som kan hamle opp med tradisjonelle separate anlegg og høyttalere til en langt høyere pris. Hvis du skulle ha lyst på mer og bedre bass, kan du alltids supplere med en separat subwoofer, for eksempel en av Argon Audios egne kraftige modeller.

Seriøs streaming med wi-fi

Når du streamer via wi-fi, får du hørbart bedre lyd enn med Bluetooth, musikken blir ikke avbrutt av samtaler, og du ungår å drenere batteriet på telefonen din. Du får samtidig multirom med både Chromecast og AirPlay2, så du kan streame musikken til matchende trådløse høyttalere i andre rom, samtidig med at du spiller på anlegget. En lekker finesse, ikke minst når du har gjester og gjerne vil ha musikken ut i hele huset.

Klar for digital TV-lyd og platespiller

Via HDMI kan du koble til TV-en din i optimal digital lydkvalitet, og styre lydstyrken fra din eksisterende TV-fjernkontroll. Så har du både den fete lyden og den lekre betjeningen, og med auto- av/på kjører det helt av seg selv. Du trenger ikke å tenke på noe annet enn å nyte den gode TV-lyden din.

FORTE A4 WIFI har innebygget RIAA-forsterker, så du direkte kan koble til en helt alminnelig platespiller, og via Bluetooth kan du streame al verdens musikk trådløst fra din smarttelefon, tablet, eller PC. FORTE A4 WIFI kan også gjøre det fremragende som høyttaler til dine PC-spill. Her har du virkelig høyttaleren som kan erstatte et helt anlegg, uten at du går glipp av noe! 

Argon Audio FORTE A4 WIFI fås med finish i matt lakk eller ekte trefinér. Fjernkontroll og kabel til innbyrdes forbindelse følger med.

Avansert innebygget forsterker med digital kontroll

De innebyggede digitale forsterkerne i FORTE A4 WIFI er rikelig kraftfulle for å sikre en imponerende klar og dynamisk lyd, selv ved høyt volum. I denne konstruksjonen har hver enhet sin egen dedikerte forsterker, så behovet for passive komponenter i signalveien forsvinner helt. Dermed er en av de tradisjonelle flaskehalsene for lydkvaliteten fjernet, én gang for alle.

Forsterkermodulen som sitter i den ene høyttaleren, inneholder fire forsterkerkanaler på 80 watt hver, som elektronisk fordeles mellom de forskjellige enhetene. Selv om det ikke direkte kan sammenlignes med 4 x 80 kontinuerlige watt fra en tradisjonell tung high-end forsterker, vil du ikke være i tvil om at det er watt av svært høy kvalitet som er bygget inn i FORTE A4 WIFI.

Kombinasjonen av aktivt elektronisk delefilter og avansert digital signalbehandling (DSP) optimaliserer samtidig prestasjonene på en måte som ikke er mulig med normale passive høyttalere. Med den fullstendige kontrollen over både enheter og forsterkere kan det samlede systemet kjøres helt til grensen uten risiko for overbelastning, så det ikke er nødvendig å bygge inn en lydforvrengende «buffer» (f.eks. et stivere kantoppheng) for å beskytte enhetene.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Flott hi-fi-lyd i ekte stereo
 • Superlettvint både i oppsetning og daglig bruk (plug’n’play)
 • Innebygget wi-fi, Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect, DTS Play-Fi og Bluetooth
 • Mange smarte muligheter for trådløs musikk i flere rom (multirom)
 • Lettvint TV-lyd i optimal digital kvalitet via HDMI/ARC
 • Dedikert RIAA-inngang for platespiller (MM)
 • Både digital og analog audio-inn (optisk/RCA)
 • Subwoofer-tilkobling
 • Auto på/av på alle innganger (unntatt platespiller)
 • Fjernkontroll i aluminium følger med
 • Eksklusiv finish i lakk eller ekte trefinér

Begrensninger

 • Ikke utgang for hodetelefoner
 • Ikke audio-inn via USB
 • Ikke knapp for volumkontroll på front
 • Ikke stemmestyring
 • Ikke aptX Bluetooth
 • Høyre og venstre høyttaler må sammenkobles innbyrdes via kabel (følger med)

Tilbehør til Argon Audio FORTE A4 WIFI

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde (-3dB)50-20.000 Hz
Forsterker80 watt
Diskantstørrelse1"
Tweeter typeSoftdome med neodymmagnet
Størrelse på basselement4"

Anbefalte produkter