Hopp til innhold
Argon Audio
Trådløs hodetelefon

Argon Audio POP

398,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Nyt trådløs frihet med lydkvalitet du ikke har kunnet drømme om til denne prisen. Lukket on-ear-hodetelefon med sammenleggbart design.

Les mer:

Beskrivelse

Argon POP – on-ear-hodetelefoner med overlegen batteritid, imponerende lyd og elegant design

POP er en on-ear-hodetelefon som gir deg trådløs frihet og fremragende lyd til en ytterst attraktiv pris. Den leverer hele 21 timers trådløs spilletid, så du kan fint la laderen ligge igjen hjemme. Skulle du allikevel gå tom for strøm, så kan du også lytte med en kabel til smarttelefonen.

POP er svært prisgunstig med tanke på at det er en trådløs on-ear-modell. Men nesten mer imporende er lyden, som langt overgår tilsvarende modeller på både detaljer og klarhet uansett musikksjanger.

Designet er enkelt, lett og elegant, og de myke øreputene sørger for god bærekomfort til timevis med musikk. Du kan styre volum og musikkspor med knappene på den høyre ørekoppen, der det også er en innebygget mikrofon til anrop. POP kan enkelt legges sammen, slik at den tar minst mulig plass i ryggsekken, og det følger også med et solid reiseetui, slik at du kan trygt kan ta den med deg på lengre turer.

Argon POP fås i sort og hvit finish.


Tilbehør til Argon Audio POP

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde20-20.000 Hz
Følsomhet94 dB
MikrofonJa
Akustisk konstruksjonLukket
BluetoothJa
Bluetooth-type4.1
Driverstørrelse40 mm