Hopp til innhold
Argon Audio
Høyttalerkabel

Argon Audio Prime Speaker Cable1

130,-Meter
  -
Avansert høyttalerkabel som kan leve opp til kravene i tyngre anlegg. Forsølvede ledere i OFC-kobber.

Les mer:

Beskrivelse

Argon Prime Speaker Cable1 – avansert høyttalerkabel for audiofile ører

  • Kan leve opp til kravene i tyngre anlegg
  • Forsølvede ledere i 99,99 rent oksygenfritt OFC-kobber
  • Kompakt og fleksibelt design
  • Selges i løpende meter

Prime Speaker Cable1 er en eksklusiv og avansert høyttalerkabel som vil få frem alle kvalitetene i selv dyrere anlegg. I forhold til de billigere høyttalerkablene fra Argon er konstruksjonen langt mer avansert, og med sin nøytrale, dynamiske og oppløste lyd er Prime Speaker Cable1 et kupp til prisen.

Prime Speaker Cable1 er en multicore-kabel med ledere av 99,99% rent oksygenfritt kobber (OFC). Alle enkeltledere er forsølvede og viklet i tre lag rundt en hul kjerne av polyethylen. Denne konstruksjonen sikrer at alle frekvenser blir overført med et minimum av tap.

Prime Speaker Cable1 også en fryd for øyet. Den er svært kompakt og fleksibel og er både lått å håndtere og lett å montere på en diskre måte. Den gjennomsiktig sorte finishen lar deg samtidig ane de forsølvede lederne gjennom isolasjonen, noe som gir en svært elegant look.

Argon Prime Speaker Cable1 selges i løpende meter.


Velg en kvalitetskabel til høyttalerne dine

Mange velger å bruke vanlig lampettledning fra jernvarehandelen når høyttalerne skal kobles til anlegget. Og det er litt synd, synes vi i HiFi Klubben. For selv om denne typen kabel fungerer fint til all verdens bordlamper og kjøkkenutstyr, så er den ikke beregnet til musikkgjengivelse. Du mister både detaljer og dynamikk, og dette er hørbart selv på et anlegg i økonomiklassen.

Hvis du ofrer litt ekstra på et sett med skikkelige høyttalerkabler, så får du all lydkvaliteten anlegget ditt kan prestere. Og i forhold til investeringen er det den beste oppgraderingen du kan gjøre.


Tekniske spesifikasjoner

Lederoverflate1,6 mm2

Anmeldelser


4.4
17 anmeldelser
5
12
4
2
3
1
2
1
1
1