Hopp til innhold
Argon Audio
USB kabel

Argon Audio Red Edition

298,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Solid, allsidig og velfungerende USB-kabel som er langt bedre enn en billig plastløsning. Fås fra 1 til 5 meter.

Les mer:

Beskrivelse

Argon Red Edition USB – økonomisk og solid USB-kabel til den digitale musikken fra PC-en din

Red Edition en solid og allsidig USB-kabel som gir deg langt mer for pengene enn spaghettikablene som ofte følger med PC- og hi-fi-utstyr. Bruk den til å overføre den digitale lyden fra PC-en din over til for eksempel en D/A-konverter.

Lederne er laget i ultrarent OFC-kobber, og de solide metallpluggene har forgylte kontaktflater. Her får du kvalitet som holder i årevis uten at du trenger å pantsette huset.

Argon Red Edition USB-kabel fås i lengder fra 1 til 5 meter.

Velg en kvalitetskabel til anlegget ditt
De tynne kablene som vanligvis følger med i esken til et hi-fi-produkt er i bunn og grunn mest egnet til å sjekke om anlegget virker eller ikke. Kontakter og ledere er av elendig kvalitet, du mister både detaljer og dynamikk, og det er hørbart selv på et anlegg i økonomiklassen.

Hvis du ofrer litt ekstra på et sett ordentlige kabler, får du både optimal lydkvalitet og eierglede av anlegget ditt. Og i forhold til prisen er det den beste oppgraderingen du kan gjøre.

Argon – fire kabelserier til fire behov
Argons kabler kommer i fire serier som avspeiler fire forskjellige pris- og ambisjonsnivåer. Alle seriene er designet for å gi deg mest mulig for pengene, så du trenger bare å velge den Argon-kabelen som matcher kvaliteten på anlegget ditt.

WHITE: økonomiserien som gri deg en fornuftig kabelløsning til lavest mulig pris. Her får du kvalitet som ligger vesentlig over produsentenes medfølgende lakrissnører. Dette er et skikkelig hi-fi-alternativ til lampettledningen som ikke er beregnet til dette formålet.

RED: Her er detaljene mer gjennomtenkte, men fortsatt til en fornuftig pris. For eksempel er de fleste modellene utstyrt med solide metallplugger som både ser bedre ut og er mer robuste enn støpte plastikkplugger. Andre fordeler er bedre skjerming og mer avansert isolering.

BLUE: Høykvalitetskabler som får det beste ut av et bra anlegg. Her får du f.eks. enda bedre avskjerming, avansert geometri, tykkere ledere og enda bedre plugger. Serien for deg som vil skjemme bort både deg og anlegget litt ekstra.

BLACK: Toppserien med massevis av lekre og audiofile løsninger. Her får du blant annet forsølvede ledere, rhodium-belagte plugger og tredobbel skjerming. En kabel fra Black-serien kan leve opp til nivået i særdeles gode anlegg, og du trenger vanligvis kun å vurdere andre løsninger om du har et high-end-anlegg eller et spesielt behov for finjustering av klangen i anlegget.

Tekniske spesifikasjoner

FargeHvit
Fargebeskrivelse2 meter
Vekt produkt (kg)0,12
Høyde emballasje (cm)3
Lengde emballasje (cm)24
Vekt emballasje (kg)0,12
Bredde emballasje15,5

Anmeldelser


5.0
3 anmeldelser
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0