Hopp til innhold
868,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Skjem bort platespilleren, pickupen og platene dine med ordentlig utstyr. Her får du alt tilbehøret som er uunnværlig for en vinylentusiast.

Les mer:

Beskrivelse

Platespiller Vinyl Kit 2 – uunnværlig tilbehør for seriøse vinylentusiaster

Vinyl Kit 2 gir deg alt du trenger for å ta godt vare på platene og platespilleren din.

BR2 er en elegant, effektiv og skånsom platebørste med ultrafine karbonfiberhår som når helt ned i bunnen av rillene uten å tilføre statisk elektrisitet som kan tiltrekke nytt støv. Den mellomliggende fløyelsputen samler opp støvet.

Stylus BR1 er en smart liten rensebørste som effektivt fjerner støv og skitt fra pickupnålen. Du trenger bare å føre nålen gjennom de korte og fleksible karbonfiberhårene et par ganger, så du er klar til å nyte neste vinylplate fullt ut.

Record Clean 1 er en skånsom og effektiv rensevæske som fjerner støv, skitt og fingeravtrykk fra vinylplatene dine. Det følger med en myk og lofri klut som ligger i korken.

Aligment 1 er et protractor-verktøy som gjør det enkelt å fininnstille pickupen din. Da får du den helt rette vinkelen i forhold til rillene i platen for optimal sporing og dermed også best lydkvalitet.

Leather Mat 1 er en platematte i ekte lær, som reduserer statisk elektrisitet, demper resonanser og bidrar til å holde støvet i sjakk. Et godt alternativ til platematter i for eksempel kork, filt eller gummi.

Tilbehør til Argon Audio Vinyl Kit 2

Anmeldelser


4.7
9 anmeldelser
5
6
4
3
3
1
2
0
1
0

Anbefalte produkter