Hopp til innhold
Audeze
Head-fi headset

Audeze CRBN

64 990,-stk
Ukjent leveringstid
Spektakulære ultra-high-end elektrostat-hodetelefoner som vil gi deg mange år med uforglemmelige musikkopplevelser. Toppen av head-fi!

Les mer:

Beskrivelse

Audeze CRBN – kompromissløse åpne ultra-high-end elektrostatiske head-fi-hodetelefoner

 • Ekstremt detaljert og realistisk lydbilde
 • Overlegen bass for en elektrostat-konstruksjon
 • Lettvektskonstruksjon i magnesium, karbonfiber, kompositt og ekte lær
 • Håndbygget på Audezes egen fabrikk i USA
 • Høy bærekomfort

Audeze CRBN (uttales Carbon) er ultra-high-end elektrostatiske head-fi-hodetelefoner som vil gi deg mange år med uforglemmelige musikkopplevelser. En kostbar og kompromissløs toppmodell som gir deg alt det beste fra det elektrostatiske prinsippet og samtidig eliminerer de tradisjonelle svakheter som mange tilsvarende konstruksjoner sliter med.

Når du hører på musikk på CRBN, vil du oppdage et hav av detaljer som du aldri har hørt før. Her kan du virkelig nyte ALT som artisten og lydteknikeren har lagt inn i produksjonen, uten at gjengivelsen blir overdrevent analytisk – den blir bare komplett. Du får en bass og dynamikk helt i topp og samtidig det unike detaljnivået og ”vektløsheten” som gjør elektrostater til en uforglemmelig lydopplevelse.

Helt naturlig og uanstrengt, som den mest selvfølgelige tingen i verden. Alt føles bare riktig, og dermed har du faktisk nådd det ultimate målet innen både hi-fi og head-fi.

Kompromissløst og solid bygget

Den moderate vekten av Audeze CRBN er oppnådd ved å bruke eksotiske lettvektsmaterialer overalt det er mulig. Magnesium, karbonfiber, aluminium og robuste komposittmaterialer er brukt mange steder, og de håndsydde oversize-øreputene er kledd med silkemykt ekte lær. Den brede hodebøylen fordeler vekten mykt og jevnt, slik at den massive konstruksjonen oppleves langt mindre tyngende på hodet enn du umiddelbart ville trodd.

Velg forsterkeren din selv

Akkurat som andre fullblods elektrostathodetelefoner krever CBRN en separat forsterker med innebygget høyspentdriver. CBRN er kompatibel med ”Stax Pro Bias” 580V-standarden, og kabelen er terminert med standard 5-pin-kontakt, slik at du får en lang rekke høykvalitets forsterkere å velge mellom.

Gi CRBN en virkelig god elektrostatforsterker, og fyr opp yndlingsmusikken din. Når du hører den overlegent luftige, detaljerte og naturlige gjengivelsen, så vil du forstå hvorfor mange profesjonelle lydfolk, musikere og musikkelskere sverger til elektrostater som den ultimate lydløsningen!

Audeze CRBN fås i sort finish. Forsterker kjøpes separat.

Audeze elektrostatiske hodetelefoner – en unik opplevelse

Ved første øyekast er det mange likheter mellom elektrostater og de alternative Planar Magnetic-hodetelefonene som har gjort Audeze til et kjent merke blant all verdens head-fi-entusiaster. Begge typer produserer nemlig lyd ved hjelp av en ultratynn folie som er utspent over et stort areal. Men her stopper også likhetene. Planar Magnetic virker ved hjelp av magneter, mens elektrostater bruker høyspenning til å drive membranen. Pluss/minus-spenningen (580 volt) påføres de to flate ”statorene” som omgir den elektrisk ledende membranen på hver side, og på denne måten blir membranen i stand til å bevege seg i takt med musikksignalet.

I CRBN er membranen produsert med innleirede elektrisk ledende ”carbon nanotubes”, som erstatter det påførte metallaget som ses i andre elektrostat-konstruksjoner. Dette gir en enda tynnere membran og dermed enda bedre respons på de aller sarteste musikksignalene. Samtidig er membranen immun mot fukt og temperatursvingninger, så den bevarer egenskapene sine intakt i hele produktets levetid.

Den unike membranen i CRBN løser to av de klassiske utfordringene der elektrostater tradisjonelt står svakere enn tradisjonelle konstruksjoner: maksimalt lydtrykk og gjengivelsen av den dypeste bassen. Kombinasjonen av et veldig stort membranareal, større avstand mellom membran og stator samt en mindre stram oppspenning enn normalt gir sammen prestasjoner som kombinerer det beste fra dynamisk, Planar Magnetic og elektrostat-prinsippet. CBRN er kort sagt den ultimate lydløsningen, og du trenger ikke å tenke på alternative modeller med mindre du vil ha lydisolering fra omgivelsene eller insisterer på bass og lydtrykk på et helt ekstremt nivå.

En opplevelse for livet

Et par hodetelefoner som CRBN er en investering for livet. Du vil aldri oppleve at de kommer til kort i noen som helst sammenheng, og du kan trygt regne med at de vil fortsette å følge deg selv om du skifter ut resten av anlegget. Det eksklusive og tidløse designet er også basert på optimalt materialvalg og lydkvalitet fremfor tilfeldigheter. Dette gir en ytterligere garanti for at du aldri kommer til å angre på investeringen din.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Ekstremt detaljert og realistisk lydbilde
 • Overlegen bass for en elektrostat-konstruksjon
 • Lettvektskonstruksjon i magnesium, karbonfiber, kompositt og ekte lær
 • Håndbygget på Audezes egen fabrikk i USA
 • Åpen konstruksjon
 • Relativt lav vekt og høy bærekomfort
 • Eksklusivt transportetui medfølger

Begrensninger

 • Krever separat forsterker/høyspentdriver (ekstrautstyr)
 • Noen alternativer kan prestere mer fyldig bassgjengivelse og/eller høyere lydtrykk
 • Svært begrenset lydisolering fra og til omgivelsene

Tilbehør til Audeze CRBN

Tekniske spesifikasjoner

HodetelefontypeOver-ear, Head-Fi
Frekvensområde20-40.000 Hz
MikrofonNei
Akustisk konstruksjonÅpen
Drivertype/-størrelse90 mm - Electrostatic driver
Avspilling via USBNei

Anbefalte produkter