Hopp til innhold
Audeze LCD-XC Head-fi headset

AudezeLCD-XCHead-fi headset

Opplev hvor godt musikken din kan låte når du nekter å gå på kompromiss noe sted. Planar Magnetic – det spennendende head-fi alternativet!
stk14 990,-
Forventet på lager torsdag 9. februar 2023
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

Audeze LCD-XC – lukkede Planar Magnetic head-fi hodetelefoner i referanseklassen

Audeze LCD-XC er overdådige, lukkede over-ear head-fi Planar Magnetic hodetelefoner med lyd i den virkelig eksklusive klassen. Det er en av de største og mest avanserte modellene fra Audeze og dermed får du så godt som alle deres lekre lydteknologier med på kjøpet. Her får du virkelig oppleve planar-prinsippets fordeler for maksimal uttelling. Sett bort i fra den lukkede konstruksjonen og en litt mer fyldig bassgjengivelse, er den nesten identisk med den ikoniske søstermodellen LCD-X. Med andre ord: Head-fi i verdensklasse! 

Lyden fra LCD-XC har en naturlig varme og musikalitet som er helt uimotståelig uansett om du lytter til elektrisk eller akustisk musikk. Lydbildet er stort og romslig med dyp og dynamisk bass, myriader av detaljer og en fremragende plassering av hver eneste stemme og instrument. Her vil du oppleve lyden i et skikkelig rom – ikke ”inne i hodet” som med mange billigere hodetelefoner. Kombiner LCD-XC med en skikkelig god hodetelefon-forsterker og spill favorittmusikken din – så vil du forstå hvorfor head-fi er noe helt for seg selv! 

Kompromissløst og solid bygget

Planar Magnetic driverne i Audeze LCD-XC er hele 106 mm i diameter, og derfor blir hodetelefonene nødvendigvis noe man legger merke til. Som toppmodell er den også bestykket med magnetsystem på begge sider av membranen inklusive de patenterte Fazor lydguidene. Her er det ikke spart på noe! Heller ikke i de store håndsydde øreputene som er utført i memoryfoam bekledd med ekte lær er det inngått noen kompromisser.

Hodebøylen er solid konstruert i metall og ekte lær. Det brede designet fordeler vekten mykt og jevnt slik at den massive konstruksjonen oppleves langt mindre tyngende på hodet enn man umiddelbart skulle tro. Den fleksible, flettede lettvektskabelen er også med på å holde komforten oppe.

Audeze LCD-XC fås i sort finish. Hardcase transportetui medfølger.

Audeze LCD-XC Head-fi headset

Høydepunkter

 • Lukket konstruksjon
 • God lydisolering mot omgivelsene
 • Helt nøytral lydkarakter med fremragende bas
 • Eksklusiv finish i metal og ekte lær
 • Håndlaget på Audezes egen fabrikk i USA
Marius Lindh
Sarpsborg
99 butikkerFinn nærmeste butikk
Marius Lindh

Vår
Ekspertvurdering

 • Lukket konstruksjon
 • God lydisolering mot omgivelsene
 • Helt nøytral lydkarakter med fremragende bass
 • Dobbeltsidig Fluxor/Fazor magnetsystem
 • Enkle å drive i forhold til noen alternativer
 • Eksklusiv finish i metall og ekte lær
 • Håndlaget på Audezes egen fabrikk i USA

Tekniske spesifikasjoner

Akustisk konstruksjonÅpen
BluetoothNei
Drivertype/-størrelse106 mm - Planar magnetic driver
Følsomhet100 dB
Frekvensområde10-50000 Hz
HodetelefontypeOver-ear, Head-Fi
Impedans passiv20 ohm
MikrofonNei

Tilbehør til Audeze LCD-XC

Anbefalte produkter