Hopp til innhold
Audeze LCD-5 Hodetelefon

AudezeLCD-5Hodetelefon

Vil du ha Planar Magnetic head-fi, og vil du ha det beste innen både lydkvalitet og komfort? Da kan du stoppe letingen her!
stk48 998,-
Ikke på lager

Les mer:

Beskrivelse

Audeze LCD-5 – kompromissløse åpne high-end Planar Magnetic head-fi hodetelefoner

LCD-5 er et head-fi-flaggskip fra Audeze - et sett med kompromissløse åpne over-ear Planar Magnetic-hodetelefoner med uovertruffen lydkvalitet. LCD-5 er basert på de samme designprinsippene og de samme teknologiene som mange av de rimeligere modellene, men hver eneste detalj er gjennomtenkt og optimalisert for å gi deg den ultimate opplevelsen innen både lyd og komfort – uten kompromisser.

Den mest merkbare forskjellen sammenlignet med de andre store Audeze-modellene er vekten, som er redusert med en hel tredjedel. Det gir deg en drastisk forbedret komfort og fjerner de vanligste innvendingene mot Planar Magnetic-modellene. Her har du virkelig et par high-end Planar-hodetelefoner som du kan bruke time etter time uten snev av tretthet.

Kompromissløst og solid bygget med eksklusive materialer

Planar Magnetic-driverne i LCD-5 er utstyrt med de avanserte og nyutviklede Parallel Uniforce svingspolene, som gir betydelig bedre kontroll over membranens bevegelser. Som toppmodell er den også utstyrt med det patenterte Fluxor-magnetsystemet på begge sider av membranen, inkludert en forbedret versjon av de tilsvarende patenterte Fazor lydguidene – her er det ikke spart på noe. Heller ikke i de nydesignede og håndsydde øreputene, som er bekledd med ekte lær.

Den store vektreduksjonen i LCD-5 er spesielt på grunn av bruken sv eksotiske lettvektsmaterialer der det er mulig. Hodebåndet er solid konstruert i karbonfiber og ekte lær. Det brede designet fordeler vekten mykt og jevnt, så den massive konstruksjonen føles langt mindre belastende for hodet enn du umiddelbart skulle tro. Magnesium, aluminium og sterke komposittmaterialer er også mye brukt, og den fleksible flettede lettvektskabelen i ultrarent kobber bidrar til å holde vekten nede og komforten oppe. 

En uimotståelig lydopplevelse

Lyden fra LCD-5 har en naturlig varme og musikalitet som er helt uimotståelig, enten du hører på elektronisk eller akustisk musikk. Lydbildet er stort og romslig, med dyp og dynamisk bass, myriader av detaljer og en utmerket plassering av de enkelte stemmene og instrumentene. Her opplever du lyden i et ekte rom – ikke «inne i hodet» som med mange billigere hodetelefoner.

Den svært nøytrale og romlige gjengivelsen har gjort LCD-5 til referansemodellen blant mange profesjonelle i lydbransjen. Gi LCD-5 en skikkelig god hodetelefonforsterker, og fyr opp favorittmusikken din – så forstår du hvorfor!

Audeze LCD-5 fås i sort finish. 

Høydepunkter

 • Ekstremt detaljert lyd og utmerket bass
 • Lettvektskonstruksjon i magnesium, karbonfiber, kompositt og ekte lær
 • Relativt enkle å drive
 • Håndlaget på Audezes egen fabrikk i USA
 • Åpen konstruksjon med høy bærekomfort

Vår
Ekspertvurdering

 • Ekstremt bra detaljnivå og utmerket bass
 • Parallel Uniforce svingspoler
 • Dobbeltsidet Fluxor/Fazor magnetsystem
 • Lettvektskonstruksjon i magnesium, karbonfiber, kompositt og ekte lær
 • Enkle å drive i forhold til noen alternativer
 • Håndlaget på Audezes egen fabrik i USA
 • Åpen konstruksjon
 • Relativt lav vekt
 • Transportetui medfølger

Tekniske spesifikasjoner

Akustisk konstruksjonÅpen
BluetoothNei
Følsomhet90 dB
Frekvensområde5-50.000 Hz
HodetelefontypeOver-ear, Head-Fi
Impedans passiv14 ohm
MikrofonNei

Tilbehør til Audeze LCD-5

Anbefalte produkter