Hopp til innhold
11 490,-sett

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Du behøver ikke å gå på kompromiss med lyden om du foretrekker in-ear. Opplev ekte head-fi med disse unike Planar Magnetic hodetelefonene.

Les mer:

Beskrivelse

Audeze LCDi3 – åpne, in-ear Planar Magnetic hodetelefoner i referanseklassen med Bluetooth

 • Åpen Planar Magnetic konstruksjon
 • Suveren lyd til å være en in-ear modell
 • Trådløs avspilling via Bluetooth 5.0/aptX HD samt via Apple Lightning og minijack kabel
 • Eksklusivt og solid design i støpt magnesium
 • Håndbygget på Audezes egen fabrikk i USA

LCDi3 er åpne in-ear Planar Magnetic hodetelefoner med lyd i den absolutte verdensklassen for denne kategorien. Her får du en lang rekke av de unike Audeze-løsningene fra de større over-ear toppmodellene, bare omformet til et in-ear format. Planar drivere, Fluxor magnetsystem, Fazor lydguider, Ultra-thin Uniforce membraner; alt er her og det hele resulterer i en enestående lydkvalitet du aldri ville ha forventet fra en in-ear modell. Muligheten for trådløs avspilling via Bluetooth setter prikken over i-en.

Lyden fra LCDi3 har en naturlig varme og musikalitet som er helt uimotståelig uansett om du lytter til elektrisk eller akustisk musikk. Lydbildet er stort og romslig med dyp og dynamisk bass, myriader av detaljer og en fremragende plassering av hver eneste stemme og instrument. Her vil du oppleve lyden i et skikkelig rom – ikke ”inne i hodet” som med mange billigere hodetelefoner.

Unike muligheter – selv trådløst

LCDi3 er en rendyrket audiofil in-ear modell skapt for deg som vil ha den ekte head-fi opplevelsen uten å måtte ha et par fullstørrelse hodetelefoner på hodet. I typisk head-fi tradisjon er det en åpen konstruksjon som slipper lyden nesten fritt gjennom i begge retninger. LCDi3 er derfor ikke egnet til bruk i støyende omgivelser, men kan til gjengjeld være en helt perfekt løsning til, for eksempel, high-end musikklytting fra datamaskinen eller som profesjonell reisemonitor.

Som en genial detalj kan du også bruke LCDi3 trådløst via den medfølgende Bluetooth-modulen.

Lightning-kabel med fjernkontroll og minijack-kabel medfølger også, slik at du har mange muligheter for å bruke LCDi3 på den måten som passer best til situasjonen. Både Bluetooth-modulen og Lightning-kabelen har innebygget DSP som er med på å finjustere, og optimalisere, lydkvaliteten ytterligere.

LCDi3 fås i sort finish. 

Kompromissløst og solid bygget

Planar Magnetic-driverne i LCDi3 er hele 30mm i diameter, en ekstrem størrelse for en in-ear modell, og derfor blir hodetelefonene nødvendigvis noe å få øye på. Huset er til gjengjeld støpt i magnesium for å holde vekten nede og samtidig bevare den mekaniske styrken. En kompromissløs og eksklusiv løsning som er med på å understreke ambisjonsnivået til modellen.

Audeze har selvfølgelig også tenkt på komforten, og derfor får du flere forskjellige muligheter til å plassere øreproppene på en måte som passer deg. De nydesignede ‘Ear Fins’ holder øreproppene på plass med en liten, bløt krok som griper tak i øret. Alternativt kan du bruke de tradisjonelle, medfølgende øreproppene sammen med ‘Ear Hooks’ ørebøylene som går bak ørene.

Audeze Planar Magnetic – store drivere med stor lyd

Audeze er kjent verden over for deres Planar Magnetic hodetelefoner som er et veldig spennende alternativ til dynamiske konstruksjoner, slik som du ser fra de fleste andre produsenter. I en Planar Magnetic driver er det tradisjonelle systemet med membran og svingspole erstattet av en utrolig tynn folie hvor musikksignalet løper igjennom en påført metalleder som dekker hele arealet.

Membranen er omgitt av et meget kraftig magnetsystem av samme størrelse på begge sider i de største og mest eksklusive modellene. Når det elektriske signal løper over membranen vil magnetsystemet få folien til at bevege sig og omdanne signalet til hørbar lyd. Den fjærlette membranen reagerer ekstremt hurtig, noe som gir en suveren transientrespons over hele frekvensområdet. Samtidig gir det store membranareal en dyp og uanstrengt bassgjengivelse, og man unngår oppbrytnings- og impedansproblemer, fordi membranen drives synkront over hele arealet.

Mange fordeler og enkle å drive

På bunnlinjen har en Planar Magnetic konstruksjon flere fordeler som direkte kommer deg til gode. Den høye effektiviteten og den flate impedanskurven gjør hodetelefonene lettere å drive for forsterkeren, og det gir deg mange flere valgmuligheter enn med enkelte alternativer.

På minussiden krever den store membranen og magnetsystemet sin plass, og Audeze bruker alltid solide og resonansdempende materialer overalt. Det betyr at deres hodetelefoner hverken er de letteste eller mest kompakte modellene på markedet, men det glemmer du raskt når musikken spiller.

Et par med Audeze hodetelefoner spiller forbløffende godt på en alminnelig, høykvalitets forsterkerutgang, men de fortjener virkelig en skikkelig hodetelefonforsterker for å yte deres beste. Men så vil du til gjengjeld raskt oppdage hvorfor de har vunnet hjertene hos tusenvis av head-fi entusiaster over hele kloden.

Uansett sjanger og volum er lyden fra et par Audeze Planar Magnetic hodetelefoner alltid imponerende hurtige og presise, med massevis av detaljer samt en dyp og kontrollert bassgjengivelse. Noen mener at denne lydkarakteren ligger tettere på vår måte å oppleve lyd på i den virkelige verden, men det er et av spørsmålene entusiastene sikkert aldri blir enige om.

En ting er dog sikkert: Planar Magnetic er et fullgodt alternativ til andre high-end hodetelefoner og du skylder deg selv å oppleve de om du så bare er det minste interesserte i head-fi.

 En opplevelse for livet

Et sett hodetelefoner som LCDi3 er en investering for livet. Du vil aldri oppleve at de kommer til kort i noen som helst sammenheng og du kan fint regne med at de vil bli ved din side selv om du skifter ut resten av anlegget. Det eksklusive og tidløse designet er også basert på optimalt materialvalg og lydkvalitet fremfor tilfeldige trender. Det gir en ekstra garanti for at du aldri kommer til at angre på investeringen.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Åpen Planar Magnetic konstruksjon
 • Suveren lyd til for en in-ear modell
 • Trådløs avspilling via Bluetooth 5.0/aptX HD samt via Apple Lightning og minijack-kabel
 • Eksklusivt og solid design i støpt magnesium
 • Fluxor/Fazor magnetsystem
 • Håndlaget på Audezes egen fabrikk i USA

Begrensninger

 • Ikke spesielt kompakte
 • Meget begrenset lydisolering med tanke på omgivelsene
 • Passformen kan kreve tilvenning
 • Ikke Apple AAC via Bluetooth

Tilbehør til Audeze LCDi3

Tekniske spesifikasjoner

HodetelefontypeOver-ear, Head-Fi
Frekvensområde10-50000 Hz
Følsomhet110 dB
Akustisk konstruksjonÅpen
Impedans passiv20 ohm
Bluetooth-versjonJa - 5 ( aptX, aptX HD )
Drivertype/-størrelse30 mm - Planar magnetic driver
Avspilling via USBNei

Anbefalte produkter