Hopp til innhold
3 990,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Vil du dykke ned i realistisk 3D-lyd som plasserer deg midt i spillene dine? Med disse unike hodetelefonene trenger du ikke et surroundanlegg.

Les mer:

Beskrivelse

Audeze Mobius – avansert gaming-headset med 3D / Head Tracking og massevis av smarte detaljer

 • Virtual Surround med Waves NX 3D Audio / Head Tracking / Room Emulation
 • Passer til PC, Mac, spillkonsoller og mobile enheter
 • Enkel lydstyring med trykknapper på ørekoppene
 • Dedikert Audeze HQ-app
 • Elegant finish og høy bærekomfort

Audeze Mobius er et elegant og avansert gaming-headset med unike funksjoner til bruk med PC, Mac, spillkonsoller (PlayStation/Xbox) og mobile enheter. Finish og komfort er på topp, og du får den gode planar-lyden som har gjort hodetelefonene fra Audeze berømte over hele kloden, både blant gamere og musikkelskere.

Inni Audeze Mobius finner du også det avanserte Waves NX-lydsystemet, som gir deg livaktig lyd på en måte du aldri har opplevd fra et par hodetelefoner. Dette kan for eksempel booste prestasjonene din i skytespill, fordi du kan høre nøyaktig hvor motstanderne dine befinner seg. Men det er samtidig så nytt og vanvittig spennende at du trygt kan sette av mange timer til bare det å dykke inn i et helt nytt lydunivers.

Waves NX + 3D + Head Tracking + Room Emulation + Audeze HQ-app = magisk Virtual Surround

Waves NX er en svært avansert teknologi som takket være digital signalbehandling kan gi deg en utrolig overbevisende surround-følelse med bare to drivere. Med USB overfører du flerkanals spillyd i surround fra PC-en eller spillkonsollen din, før Audeze Mobius og Waves NX gjenskaper opplevelsen og sender den rett i øregangene dine.

3D Audio sørger for en presis plassering av lydbildet hele veien rundt deg, mens Head Tracking holder lydbildet stabilt rundt deg, selv om du beveger hodet. Room Emulation skaper et utrolig realistisk rom i lyden, som minner mer om opplevelsen fra et høyttalersystem enn fra et par hodetelefoner – og dette gjelder for øvrig også når du hører på musikk. Det er så unikt at du skylder deg selv å oppleve det!

Du kan styre en rekke lydfunksjoner til både gaming og musikk med trykknapper på ørekoppene. Ellers kan du bare gå inn i den dedikerte Audeze HQ-appen, der du kan stille inn 3D-effekter og EQ helt ned til minste detalj, slik at det matcher de personlige preferansene dine. Når du vil ta pause fra all actionen, kan du høre på musikk gjennom USB, minijack eller trådløst via Bluetooth. Med Audeze Mobius kommer du aldri til å gå tom for underholdning eller god lyd.

Audeze Mobius fås i sort finish.

Audeze Mobius – bygget for lydkvalitet, komfort og holdbarhet

Planar Magnetic-driverne i Audeze Mobius er hele 100 mm i diameter, og de er utstyrt med en rekke av de samme unike og audiofile teknologiene som du finner i de kostbare head-fi-modellene fra Audeze, som f.ek.s Fluxor/Fazor Neodym-magnetystem og Uniforce-membraner. De store øreputene er laget i memory-skum polstret med silkemykt kunstlær, og vekten på 350 gram er fortsatt lav for en planar-konstruksjon av denne størrelsen.

Audeze Planar Magnetic – store drivere med stor lyd

Audeze er kjent over hele verden for deres Planar Magnetic-hodetelefoner, som er et svært spennende alternativ til de dynamiske konstruksjonene du ser fra de fleste andre produsenter. I en Planar Magnetic-driver er det tradisjonelle systemet med membran og svingspole erstattet av en utrolig tynn folie der musikksignalet går gjennom en pådampet metall-leder som dekker hele arealet.

Uansett sjanger og lydtrykk er lyden fra et par Audeze Planar Magnetic-hodetelefoner alltid imponerende rask og presis, med massevis av detaljer og en dyp og kontrollert bassgjengivelse. Noen mener at denne lydkarakteren ligger tettere på vår måte å oppleve lyd på i den virkelige verden, men dette er vel et av spørsmålene som entusiastene aldri blir enige om.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Virtual Surround med Waves NX 3D Audio / Head Tracking / Room Emulation
 • Passer til PC, Mac, spillkonsoller og mobile enheter
 • Digital gaming-lyd via USB
 • God lydkvalitet også til musikk
 • Enkel lydstyring med trykknapper på ørekoppene
 • Dedikert Audeze HQ-app
 • Høykvalitets mikrofon (avtagbar)
 • Elegant finish og høy bærekomfort
 • 3,5 mm minijack-inngang til analog lyd

Begrensninger

 • Ikke trådløs forbindelse over wi-fi
 • Ikke Bluetooth 5.0 eller aptX

Videoer om Mobius

Tilbehør til Audeze Mobius

Tekniske spesifikasjoner

HodetelefontypeOver-ear, Gaming headset
Aktiv støykanselleringNei
Frekvensområde10-50.000 Hz
MikrofonJa
Akustisk konstruksjonLukket
Bluetooth-versjonJa - 4.2 ( Apple AAC, LDAC )
Drivertype/-størrelse100 mm - Planar magnetic driver

Anmeldelser


5.0
2 anmeldelser
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
SIGURD
Norge
1/19/2023
SIGURD
Norge
SIGURD
Norge
1/19/2023
SIGURD
Norge

Anbefalte produkter