Hopp til innhold
Audeze
Gaming headset

Audeze Penrose X

2 879,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

God gaming-lyd kan også være trådløs. Her viser Audeze hvor bra det kan gjøres. Passer til Xbox One, PC og den nye Xbox Series X / S.

Les mer:

Beskrivelse

Audeze Penrose X – trådløst gaming-headset med god lyd og massevis av smarte detaljer

 • Passer til Xbox One, PC og Xbox Series X / S
 • Stabil low-latency trådløs wi-fi-forbindelse
 • Bluetooth 5.0 (chat samtidig med spillyd)
 • God lydkvalitet, også til musikk
 • Høykvalitets mikrofon med god støydemping (avtagbar)

Audeze Penrose X er et elegant og avansert, trådløst gaming-headset som er beregnet til Xbox One, PC og den nye Xbox Series X / S. Her får du en rekke smarte funksjoner til gaming, og du kan samtidig nyte den gode planar-lyden som har gjort hodetelefonene fra Audeze berømte over hele kloden, både blant gamere og musikkelskere.

OBS: Hvis du spiller på PlayStation 4 (PS4), Mac eller den nye PlayStation 5 (PS5), kan du går for søstermodellen Penrose (uten X). Bortsett fra at kontrastfargen på standardversjonen er blå i stedet for grønn, er de to modellene identiske i lyd og funksjonalitet.

Perfekt trådløs funksjonalitet med både wi-fi og Bluetooth

Audeze Penrose X leveres med en liten wi-fi-dongle som du stikker i en USB-port på PC-en eller spillkonsollen. Da får du tapsfri trådløs lyd rett i ørene, og det er selvfølgelig low-latency, slik at bilde og lyd alltid er helt synkront, akkurat som hvis du lyttet med kabel.

Du får naturligvis også Bluetooth, og du kan overføre trådløs lyd gjennom både wi-fi og Bluetooth 5.0 samtidig. Dette betyr at du kan holde chatten gående med telefonen samtidig som du får den fulle lydopplevelsen fra spillene dine. Hvis du får lyst til å høre på musikk i stedet, så du også gjøre dette over Bluetooth eller med den inkluderte minijack-kabelen.

Den nyutviklede mikrofonen er bygget for å gi deg krystallklar kommunikasjon, uansett hvor intenst du spiller. Den klarer helt opp til 140dB lydtrykk uten problemer, og de innebygde støyfiltrene demper bakgrunnsstøyen med opptil 20dB. Dermed kan du stole på at du når godt gjennom uansett hvor mye du selv eller omgivelsene dine bråker.

Den dedikerte Audeze HQ-appen (telefon og PC) gir deg blant annet tilgang til en 10-bånds grafisk equalizer, slik at du kan fintune lyden etter din personlige smak. I appen kan du også velge om du vil høre din egen stemme oppå lyden fra spillet (’sidetone’).

Penrose X fås i grønn/sort finish. 

Bygget for lydkvalitet, komfort og holdbarhet

Planar Magnetic-driverne i Audeze Penrose X er hele 100 mm i diameter, og de er utstyrt med en rekke av de samme unike og audiofile teknologiene som du finner i de kostbare head-fi-modellene fra Audeze, som f.ek.s Fluxor/Fazor Neodym-magnetystem og Uniforce-membraner).

De store øreputene er laget i memory-skum polstret med silkemykt kunstlær, og vekten på 320 gram er imponerende lav for en planar-konstruksjon av denne størrelsen. Så det skal stå mange tomme bokser med energidrikk på skrivebordet før du blir sliten av å ha dem på.

Audeze Planar Magnetic – store drivere med stor lyd

Audeze er kjent over hele verden for deres Planar Magnetic-hodetelefoner, som er et svært spennende alternativ til de dynamiske konstruksjonene du ser fra de fleste andre produsenter. I en Planar Magnetic-driver er det tradisjonelle systemet med membran og svingspole erstattet av en utrolig tynn folie der musikksignalet går gjennom en pådampet metall-leder som dekker hele arealet.

Uansett sjanger og lydtrykk er lyden fra et par Audeze Planar Magnetic-hodetelefoner alltid imponerende rask og presis, med massevis av detaljer og en dyp og kontrollert bassgjengivelse. Noen mener at denne lydkarakteren ligger tettere på vår måte å oppleve lyd på i den virkelige verden, men dette er vel et av spørsmålene som entusiastene aldri blir enige om. 

Audeze Penrose X Gaming headset

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Passer til Xbox One, PC og den nye Xbox Series X / S
 • Stabil lossless low-latency trådløs forbindelse via wi-fi
 • Bluetooth 5.0 (chat samtidig med spillyd)
 • God lydkvalitet, også til musikk
 • Høykvalitets mikrofon med god støydemping (avtagbar)
 • Høy bærekomfort og lav vekt

Begrensninger

 • Ikke 3D / head tracking-teknologi eller surround
 • Ikke aptX Bluetooth

Tilbehør til Audeze Penrose X

Tekniske spesifikasjoner

Aktiv støykanselleringNei
Avspilling via USBNei
BluetoothJa
Bluetooth-type5
Drivertype/-størrelse100 mm - Planar magnetic driver
Frekvensområde10-50000 Hz
HodetelefontypeOver-ear, Gaming headset
MikrofonJa

Anbefalte produkter

Audeze LCD-GX Gaming headset
Gaming headset
9 990,- / stk
2