Hopp til innhold

AudioQuestBoxerSubwooferkabel

Avansert subwooferkabel til seriøse anlegg. Her får du en rekke av de unike AudioQuest-teknologiene til en overkommelig pris. 2 til 20 meter.
stk6 498,-
Forventet på lager søndag 2. juli 2023

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Boxer – avansert subwooferkabel til seriøse anlegg

Boxer er en avansert subwooferkabel til seriøse stereo- eller hjemmekinosystem. Den er den mest økonomiske AudioQuest-modellen med den eksklusive Air-Tube-isolasjonen, der man drar nytte av luft som en optimal elektrisk isolator. Du får også sølvbelagte kontaktflater på pluggene for optimal ledningsevne.

De massive lederne i dobbelbalansert design er belagt med 1,25% sølv, noe som gir et svært verdifullt bidrag til prestasjonene. Siden mesteparten av signalet løper på overflaten av lederen, kan man på denne måten komme tett på prestasjonene til en ren sølvkabel, men uten at prisen tar helt av. En tre-lags karbonbasert NDS-skjerming (Noise-Dissipation System) beskytter signalet effektiv mot innstrålet RF-støy. Et strålende kabelvalg til anlegg i mellomklassen.

AudioQuest Boxer subwooferkabel er tilgjengelig i lengder fra 2 til 20 meter.

OBS: AudioQuest Boxer leveres med farget kabelstrømpe i lengder opp til 5 meter. Kabler lengre enn 5 meter leveres med finish i sørt-rød stripete plastikk

Høydepunkter

  • Air-Tube-isolasjon
  • Ledere belagt med 1,25% sølv
  • Solide kobberplugger med forsølvede kontaktflater
  • Dobbelbalansert ledergeometri
  • Fås i lengder helt opp til 20 meter

Tekniske spesifikasjoner

Noise-Dissipation SystemJa

Anmeldelser


5.0
2 anmeldelser
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Alfred
Sverige
4/26/2023
Alfred
Sverige
Anders
Norge
4/17/2023

Merkbar forskjell fra introkabelen av samme type!

Anders
Norge