Hopp til innhold
AudioQuest
AES/EBU kabel

AudioQuest Carbon

2 898,-stk
Leveringstid 3-4 uker
Seriøs og avansert AES/EBU-kabel som gir deg en svært støyfri overføring av digitale musikksignaler. 

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Carbon – seriøs digital AES/EBU-kabel til skikkelige anlegg

  • Eksklusive LGC-kobberledere belagt med hele 5% sølv
  • 5-lags NDS-skjerming (Noise Dissipation System) for eliminering av RF-støy
  • Dobbel skjerming av folie og kobbertråd
  • Forsølvede kontaktflater (Hanging-Silver)
  • XLR-plugger laget i rent kobber
Carbon er en seriøs AES/EBU-kabel med virkelig gode prestasjoner. Den massive LGC-lederen er kraftigere enn i den mer økonomiske Cinnamon-serien, og sølvinnholdet er firedoblet til 5%.

En 5-lags NDS-skjerming (Noise Dissipation System) beskytter den digitale datastrømmen mot innstrålet RF-støy, og de solide metallkontaktene har forsølvede kontaktflater for optimal ledningsevne (Hanging-Silver). En virkelig velkonstruert AES/EBU-kabel til krevende anlegg.

AudioQuest Carbon AES/EBU-kabel fås i flere lengder. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke er vist på våre nettsider. Vi kan skaffe det for deg.

AudioQuest AES/EBU-digitalkabler – tre kabelserier til tre behov
Digitale AES/EBU-kabler er designet for den profesjonelle AES/EBU-standarden for balansert digital signaloverføring. Denne spesialkabelen brukes primært i forbindelse med digitalt hi-fi-utstyr i high-end klassen (f.eks. fra Lyngdorf, NAD eller Cambridge Audio).

En god AES/EBU-kabel er laget for å gi en stabil og presis 110 ohms impedans. Videre skal den ha en meget høy båndbredde og minimalt signaltap, og den skal skjerme maksimalt mot innstrålet elektromagnetisk støy, uansett lengde.

Du kan velge mellom tre serier av AES/EBU-kabler fra AudioQuest. De dekker hele spekteret fra budsjettklassen til de svært ambisiøse systemene, så det finnes garantert en løsning som passer dine behov og ditt anlegg.

CINNAMON: En solid og godt konstruert AES/EBU-kabel med leder i høykvalitets LGC-kobber (Long-Grain Copper). LGC-kobber har bedre elektriske egenskaper enn det konvensjonelle oksygenfrie kobberet (OFHC) som er brukt i mange konkurrerende produkter. Lederen er til og med forsølvet (1,25%) for ekstra gode elektriske egenskaper der hvor signalet primært går, nemlig på lederens overflate. En bra kabel med gode tekniske prestasjoner.

CARBON: Seriøs kabel med eksklusive detaljer som løfter prestasjonene opp i den høyere klassen. LGC-lederen er kraftigere, og sølvinnholdet er firedoblet i forhold til den mer økonomiske Cinnamon-serien. XLR-pluggene er forsølvet (Hanging-Silver), og du får en mer avansert utgave av NDS-systemet som eliminerer innstrålet, høyfrekvent støy. En kabel som kan leve opp til svært store utfordringer.

COFFEE: Her har du definitivt kommet inn i den audiofile klassen. Du får det unike DBS-systemet som med en 72V-spenning metter isolasjonen, slik at den ikke tar opp elektrisk energi fra selve signalet. Den massive lederen er belagt med hele 10% sølv, og en overdådig 7-lags NDS-skjerming (Noise Dissipation System) beskytter den digitale datastrømmen mot RF-støy. Teknologi i verdensklasse for deg som nekter å la en kabel begrense lytteopplevelsen din!

OBS: Hi-Fi Klubben kan tilby hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke er vist på våre nettsider. Vi kan skaffe det for deg.

Tekniske spesifikasjoner

AWG24