Hopp til innhold
AudioQuest
HDMI-kabel

AudioQuest Carbon HDMI

4 298,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Eksklusiv HDMI-kabel til musikk- og hjemmekinosystemer i den tunge kvalitetsklassen der støy og datafeil ikke kan aksepteres.

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Carbon – eksklusiv HDMI-kabel til ambisiøse anlegg

  • Eksklusive LGC-kobberledere forsølvet med 5% sølv
  • 3-lags NDS-skjerming (Noise Dissipation System) for eliminering av RF-støy
  • Forsølvede kontaktflater (Direct-Silver)
  • Plugger av rent kobber
  • High Speed-sertifisert opp til 10 meter
Carbon er en eksklusiv HDMI-kabel som kan oppfylle kravene til selv de mest ambisiøse musikk- og hjemmekinoanleggene. De massive lederne er belagt med hele 5% sølv, og en 3-lags NDS-skjerming (Noise-Dissipation System) beskytter signalet svært effektiv mot innstrålet RF-støy. For å sikre optimal kontakt er kontaktflatene i pluggene forsølvet direkte på kobberet (Direct-Silver). Carbon er kort fortalt HDMI-kabelen for deg som ønsker maksimal beskyttelse mot støy og datafeil, også når det gjelder overføing av HD og 4K. AudioQuest Carbon HDMI-kabel er tilgjengelig i lengder fra 0,6 til 10 meter. Kontakt Hi-Fi Klubben hvis du trenger lengre kabelstrekk. Kabler over 4 meter leveres med en finish i mørk grå plastikk.
AudioQuest HDMI-kabler – fire kabelserier til fire behov En HDMI-kabel skal overføre strømmen av lyd- og bildedata fra for eksempel Blu-ray-spilleren frem til TV-en, projektoren eller hjemmekinoreceiveren. En bedre HDMI-kabel gir ikke i seg selv bedre bilde eller lyd, men kravene til kabelens kvalitet stiger i takt med datamengden og kabellengden. Allerede i dag kan du ved HD-overføring (1080p) oppleve støy og tap av bilde hvis kabelen ikke overfører signalet skikkelig, for eksempel på grunn av dårlige kontakter eller dårlig skjerming. Og når 4K-bildemediene kommer på banen, vil kravene til HDMI-kabelens kvalitet stige voldsomt på grunn av de enorme datamengdene som skal overføres. Med en god HDMI-kabel får du den beste mulige lyd- og bildekvaliteten på systemet ditt uten å måtte bekymre deg for støy og datafeil. Du kan velge mellom fire serier av HDMI-kabler fra AudioQuest. De dekker hele spekteret fra budsjettklassen til de svært ambisiøse systemene, så det finnes garantert en løsning som passer dine behov og ditt anlegg. FOREST: Økonomiserien som gir deg en god kabelløsning til en fornuftig pris. Kabelen er solid og elegant konstruert, og lederne er laget av sølvbelagt, høykvalitets LGC-kobber (Long Grain Copper) med bedre elektriske egenskaper enn det konvensjonelle oksygenfrie kobberet (OFHC) som er brukt i mange konkurrerende produkter. De gullbelagte kontaktene er også laget av rent kobber. En god kabelløsning for anlegg i budsjettklassen. CINNAMON: Som med Forest får du her sølvbelagte LGC-ledere, men sølvinnholdet er her økt til 1,25% for å oppnå ekstra gode elektriske egenskaper der signalet primært går, nemlig på ledernes overflate. Kabelserien for deg som ønsker å skjemme bort anlegget ditt litt ekstra. CHOCOLATE: I utgangspunktet den samme teknologien som i Forest og Cinnamon, men lederne er her belagt med dobbelt så mye sølv (2,5%). Resultatet er enda bedre signaloverføring. CARBON: Eksklusiv HDMI-kabel for deg som vil være sikker på at du har den beste mulige signaloverføringen, også i 4K-sammenhenger. De massive lederne er belagt med så mye som 5% sølv, og her får du også AudioQuests unike NDS-skjerming (Noise Dissipation System), som beskytter den digitale datastrømmen mot innstråling av RF-støy. Kontaktflatene er sølvbelagt direkte på toppen av kobberet for optimal kontakt (Direct-Silver). En kabel som kan leve opp til meget store utfordringer, både i dag og når 4K-bølgen begynner for alvor. OBS: Hi-Fi Klubben kan tilby hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke er vist på våre nettsider. Vi kan skaffe det for deg.

Tekniske spesifikasjoner

Ethernet-kompatibelJa
ARC-kompatibelJa