Hopp til innhold
AudioQuest
HDMI-kabel

AudioQuest Chocolate

2 698,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Seriøs HDMI-kabel til kvalitetsanlegg i mellomklassen. Forsølvede ledere og gjennomført kvalitet til minste detalj. 

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Chocolate – seriøs HDMI-kabel til seriøse anlegg

  • Massive LGC-kobberledere forsølvet med 2,5% sølv
  • Forgylte kontaktflater
  • Plugger av rent kobber
  • High Speed-sertifisert opp til 10 meter
  • Støtter Ethernet og Audio Return Channel
Chocolate er en svært velkonstruert HDMI-kabel som gir deg veldig god sikring mot støy og datafeil, også i HD- og 4K-sammenhenger. De massive LGC-lederne (Long Grain Copper) er belagt med 2,5% sølv, og de elegante metallpluggene er laget av rent kobber.

Det høyere sølvinnholdet i lederne gir bedre signaloverføring enn de mer økonomiske Cinnamon-og Forest-seriene. Ut over dette er kablene i utgangspunktet like, bortsett fra fargen. Chocolate vil være et godt valg til anlegg i mellomklassen der du legger vekt på kvalitet i alle ledd

AudioQuest Chocolate HDMI-kabel er tilgjengelig i lengder fra 0,6 til 10 meter. Kontakt Hi-Fi Klubben hvis du trenger lengre kabelstrekk.

OBS: AudioQuest Chocolate er leveres med farget kabelstrømpe i lengder opp til 4 meter. Kabler lengre enn 4 meter leveres leveres med en finish i hvit plastikk.

AudioQuest HDMI-kabler – fire kabelserier til fire behov
En HDMI-kabel skal overføre strømmen av lyd- og bildedata fra for eksempel Blu-ray-spilleren frem til TV-en, projektoren eller hjemmekinoreceiveren. En bedre HDMI-kabel gir ikke i seg selv bedre bilde eller lyd, men kravene til kabelens kvalitet stiger i takt med datamengden og kabellengden.

Allerede i dag kan du ved HD-overføring (1080p) oppleve støy og tap av bilde hvis kabelen ikke overfører signalet skikkelig, for eksempel på grunn av dårlige kontakter eller dårlig skjerming. Og når 4K-bildemediene kommer på banen, vil kravene til HDMI-kabelens kvalitet stige voldsomt på grunn av de enorme datamengdene som skal overføres. Med en god HDMI-kabel får du den beste mulige lyd- og bildekvaliteten på systemet ditt uten å måtte bekymre deg for støy og datafeil.

Du kan velge mellom fire serier av HDMI-kabler fra AudioQuest. De dekker hele spekteret fra budsjettklassen til de svært ambisiøse systemene, så det finnes garantert en løsning som passer dine behov og ditt anlegg.

FOREST: Økonomiserien som gir deg en god kabelløsning til en fornuftig pris. Kabelen er solid og elegant konstruert, og lederne er laget av sølvbelagt, høykvalitets LGC-kobber (Long Grain Copper) med bedre elektriske egenskaper enn det konvensjonelle oksygenfrie kobberet (OFHC) som er brukt i mange konkurrerende produkter. De gullbelagte kontaktene er også laget av rent kobber. En god kabelløsning for anlegg i budsjettklassen.

CINNAMON: Som med Forest får du her sølvbelagte LGC-ledere, men sølvinnholdet er her økt til 1,25% for å oppnå ekstra gode elektriske egenskaper der signalet primært går, nemlig på ledernes overflate. Kabelserien for deg som ønsker å skjemme bort anlegget ditt litt ekstra.

CHOCOLATE: I utgangspunktet den samme teknologien som i Forest og Cinnamon, men lederne er her belagt med dobbelt så mye sølv (2,5%). Resultatet er enda bedre signaloverføring.

CARBON: Eksklusiv HDMI-kabel for deg som vil være sikker på at du har den beste mulige signaloverføringen, også i 4K-sammenhenger. De massive lederne er belagt med så mye som 5% sølv, og her får du også AudioQuests unike NDS-skjerming (Noise Dissipation System), som beskytter den digitale datastrømmen mot innstråling av RF-støy. Kontaktflatene er sølvbelagt direkte på toppen av kobberet for optimal kontakt (Direct-Silver). En kabel som kan leve opp til meget store utfordringer, både i dag og når 4K-bølgen begynner for alvor.

OBS: Hi-Fi Klubben kan tilby hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke er vist på våre nettsider. Vi kan skaffe det for deg.

Tilbehør til AudioQuest Chocolate

Tekniske spesifikasjoner

Ethernet-kompatibelJa
ARC-kompatibelJa