Hopp til innhold
AudioQuest
Koaxial kabel

AudioQuest Cinnamon

1 498,-stk
Leveringstid 3-4 uker
  -
Coaxialkabelen for deg som vil skjemme bort anlegget ditt litt ekstra. Forsølvet senterleder, stilig design og gjennomført kvalitet til minste detalj.

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Cinnamon – god digital koaksialkabel med gjennomført kvalitet

  • Eksklusive LGC-kobberledere belagt med 1,25% sølv
  • NDS-skjerming (Noise Dissipation System) for eliminering av RF-støy
  • Dobbel skjerming av folie og forsølvet kobbertråd
  • Forgylte kontaktflater
  • Plugger laget i rent kobber

Cinnamon er en god og velkonstruert koaksialkabel som vil gi deg en støysvak og uforvrengt overføring av den digitale lyden fra f.eks. en musikkstreamer eller CD-spiller. Den massive LGC-lederen (Long Grain Copper) er kraftigere enn i den mer økonomiske Forest-serien, og den er belagt med 1,25% sølv.

Den unike AudioQuest NDS-skjermingen (Noise Dissipation System) beskytter den digitale datastrømmen mot innstrålet RF-støy, og de solide metallpluggene har forgylte kontaktflater. En godt konstruert koaksialkabel for deg som vil skjemme bort anlegget ditt litt ekstra.

AudioQuest Cinnamon koaksialkabel fås i lengder fra 0,75 til 5 meter.


AudioQuest coaxial digitalkabler – fire kabelserier til fire behov

Digitale koaksialkabler brukes, som optiske kabler, til å overføre det digitale lydsignalet fra f.eks. en musikkstreamer eller CD-spiller og frem til en DAC, forsterker eller receiver. Den største utfordringen for en koaksialkabel er å unngå utsmøring og forvrengning av signalet i det digitale tidsdomenet, også kjent som jitter-støy.

Jitter er ødeleggende for mikrodetaljene og dermed for det ettertraktede luftige og tredimensjonale lydbildet. AudioQuest designer koaksialkablene sine til å minimere forvrengning over en ekstremt bred båndbredde, slik at du får frem hele musikksignalet uskadet.

Du kan velge mellom fire serier av koaksialkabler fra AudioQuest. De dekker hele spekteret fra budsjettklassen til de svært ambisiøse systemene, så det finnes garantert en løsning som passer dine behov og ditt anlegg.

FOREST: Økonomiserien som gir deg en god kabelløsning til en fornuftig pris. Kabelen er solid og elegant konstruert, og lederne er laget av sølvbelagt, høykvalitets LGC-kobber (Long Grain Copper) med bedre elektriske egenskaper enn det konvensjonelle oksygenfrie kobberet (OFHC) som er brukt i mange konkurrerende produkter. De gullbelagte kontaktene er også laget av rent kobber. En god kabelløsning for anlegg i budsjettklassen.

CINNAMON: Som med Forest får du sølvbelagte LGC-ledere, men sølvinnholdet er her økt til 1,25% for å oppnå ekstra gode elektriske egenskaper der signalet primært går, nemlig på ledernes overflate. Skjermingen er også forsølvet, i motsetning til den tinnbelagte skjermingen i Forest-serien. En flott kabel med gode tekniske spesifikasjoner.

CARBON: Seriøs koaksialkabel med eksklusive detaljer som løfter prestasjonene opp i den høyere klassen. LGC-lederen er kraftigere, og sølvinnholdet er firedoblet i forhold til den mer økonomiske Cinnamon-serien. Pluggene er forsølvet (Hanging-Silver), og du får en vesentlig mer avansert utgave av NDS-systemet som eliminerer innstrålet, høyfrekvent støy. En kabel som kan leve opp til svært store utfordringer.

COFFEE: Her har du definitivt kommet inn i den audiofile klassen. Du får det unike DBS-systemet som med en 72V-spenning metter isolasjonen, slik at den ikke tar opp elektrisk energi fra selve signalet. Den massive lederen er belagt med hele 10% sølv, og en overdådig 6-lags NDS-skjerming (Noise Dissipation System) beskytter den digitale datastrømmen mot RF-støy. Teknologi i verdensklasse for deg som nekter å la en kabel begrense lytteopplevelsen din!

OBS: Hi-Fi Klubben kan tilby hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke er vist på våre nettsider. Vi kan skaffe det for deg.

Tekniske spesifikasjoner

AWG24

Anmeldelser


4.3
12 anmeldelser
5
7
4
3
3
1
2
1
1
0
Fritz
Tyskland
4/25/2024
Fritz
Tyskland
Ragnar
Norge
4/12/2024
Ragnar
Norge
Ivan
Danmark
4/10/2024

Tro det fungerer og leverer presis lyd til ekstern DAC.

Ivan
Danmark
Vincent
Nederland
3/30/2024
Vincent
Nederland
Cor
Nederland
3/7/2024
Cor
Nederland