Hopp til innhold
AudioQuest
Nettverkskabel

AudioQuest Cinnamon

4 598,-stk
Leveringstid 3-4 uker
  -
Koble til musikkstreameren din med en god nettverkskabel i stedet for wi-fi, så får du langt bedre overføring og færre forstyrrelser i musikksignalet.

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Cinnamon – seriøs Ethernet-kabel til seriøse anlegg

  • LGC-kobberledere forsølvet med 1,25% sølv
  • Metallplugger med forgylte kontaktflater
  • Dobbel skjerming
  • Fullt skjermede metallkontakter med beskyttende gummihette
  • Flott sort/rødt design
Cinnamon er en god og velkonstrueret Ethernet-kabel med skikkelige løsninger hele veien. De massive lederne i LGC-kobber (Long-Grain Copper) er forsølvet med 1,25% sølv, noe som bidrar til å få hele datastrømmen uskadet gjennom kabelen. Mesteparten av signalet går nemlig på ledernes overflate, og sølv er den mest effektive elektriske lederen.

Cinnamon er grundig skjermet, også rundt de enkelte lederne, og de solide metallpluggene har forgylte kontaktflater. En godt konstruert Ethernet-kabel for deg som vil ha maksimal lydkvalitet ut av streamingmusikken din.

AudioQuest Cinnamon Ethernet-kabel fås i lengder fra 0,75 til 12 meter.

OBS: AudioQuest Cinnamon leveres med farget kabelstrømpe i lengder opp til 3 meter. Kabler lengre enn 3 meter leveres med sort-rød stripete plastikk.

AudioQuest Ethernet-kabler – tre kabelserier til tre behov
Trådløst nettverk (wi-fi) er praktisk, men hvis du vil ha god stabilitet og maksimal lydkvalitet, bør du absolutt kable nettverksutstyret ditt (for eksempel musikkstreamer eller multiromssystem) der det er mulig. Wi-fi er nemlig meget følsomt for støy, og selve wi-fi-kortet i musikkstreameren din produserer også støy.

Digital eller ikke – det kan utgjøre en hørbar forskjell om musikksignalet kommer den ene eller den andre veien inn i streameren. På samme måte som at det kan være forskjell mellom en koaksial og en optisk digitalinngang. Sammenlignet med wi-fi, kan en kablet nettverksforbindelse (Ethernet) overføre langt mer data, og den er mye mindre utsatt for støy, forvrengning og utfall. Ved å kable så mye som mulig kan du reservere det trådløse nettverket ditt til bærbare PC-er, smarttelefoner, nettbrett og andre portable enheter, slik at disse fungerer optimal til styring av musikk.

Alle nettverkskabler fra AudioQuest er solide og skikkelige, Cat 7-kompatible Ethernet-kabler som kan få frem hele datamengden feilfritt til anlegget ditt. Dermed kan du være sikker på at musikkopplevelsen din blir så god som mulig. Spesielt i det siste kabelstrekket fra ruteren eller nettverkssvitchen og frem til musikkstreameren kan en god nettverkskabel bidra til å gjøre en positiv forskjell.

PEARL: Den mest økonomiske AudioQuest-serien. En solid og elegant Ethernet-kabel med ledere av LGC-kobber (Long Grain Copper), et materiale med bedre elektriske egenskaper enn det konvensjonelle oksygenfrie kobberet (OFHC), som brukes i mange konkurrerende produkter. Isolasjonen er meget formstabil, slik at geometrien, og dermed impedansen, holdes konstant. Kontaktene er også solid og flott konstruert med forgylte kontaktflater og god skjerming. En god kabelløsning for anlegg i budsjettklassen.

FOREST: Prisvennlig serie som gir deg en høykvalitets kabelløsning til en fornuftig pris. Forest minner mye om Pearl-serien, men LGC-lederne er sølvbelagt for å optimalisere signaloverføringen ytterligere.

CINNAMON: Som i Forest får du også her en sølvbelagt LGC-leder, men sølvinnholdet er økt til 1,25% for å oppnå ekstra gode elektriske egenskaper der hvor signalet er primært går, nemlig på ledernes overflate. En god Ethernet-kabel med imponerende tekniske løsninger.

OBS: Hi-Fi Klubben kan tilby hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke er vist på våre nettsider. Vi kan skaffe det for deg.

Tekniske spesifikasjoner

Cat 7-kompatibelJa

Anmeldelser


4.5
2 anmeldelser
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0