Hopp til innhold
AudioQuest
USB kabel

AudioQuest Coffee

5 098,-stk
5 meter
Forventet på lager lørdag 21. oktober 2023
Coffee er en eksklusiv USB A-B kabel som kan leve opp til kravene i selv svært ambisiøse anlegg. Lederen er forsølvet med hele 10% sølv, du får det unike 72V DBS-systemet, og skjermingen mot innstrålet støy er ekstremt effektiv.

Les mer:

Beskrivelse

  • DBS (72V Dielectric-Bias System)
  • Eksklusive LGC-kobberledere belagt med hele 10% sølv
  • 7-lags NDS-skjerming (Noise Dissipation System) for eliminering av RF-støy
  • Dobbel skjerming av folie og kobbertråd
  • USB-plugger i rent kobber med forsølvede kontaktflater (Hanging-Silver)
Coffee er en eksklusiv USB-kabel som kan oppfylle kravene til selv de mest ambisiøse musikk- og hjemmekinosystemene. Her får du det unike DBS-systemet som med en 72V-spenning metter isolasjonen, slik at den ikke tar opp elektrisk energi fra selve signalet. Dette eliminerer en av kildene til jitter-støy som er ødeleggende for et luftig, tredimensjonalt lydbilde.

Den massive lederen er belagt med hele 10% sølv, og en overdådig 7-lags NDS-skjerming (Noise Dissipation System) beskytter den digitale datastrømmen mot innstrålet RF-støy. Coffee er kort sagt USB-kabelen for deg som nekter å la en kabel begrense lytteopplevelse din!

AudioQuest Coffee USB-kabel fås i flere lengder. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke er vist på våre nettsider. Vi kan skaffe det for deg.

AudioQuest USB-digitalkabler – tre kabelserier til tre behov
Digitale USB-kabler er designet for den profesjonelle USB-standarden for balansert digital signaloverføring. Denne spesialkabelen brukes primært i forbindelse med digitalt hi-fi-utstyr i high-end klassen (f.eks. fra Lyngdorf, NAD eller Cambridge Audio).

En god USB-kabel er laget for å gi en stabil og presis 110 ohms impedans. Videre skal den ha en meget høy båndbredde og minimalt signaltap, og den skal skjerme maksimalt mot innstrålet elektromagnetisk støy, uansett lengde.

Du kan velge mellom tre serier av USB-kabler fra AudioQuest. De dekker hele spekteret fra budsjettklassen til de svært ambisiøse systemene, så det finnes garantert en løsning som passer dine behov og ditt anlegg.

CINNAMON: En solid og godt konstruert USB-kabel med leder i høykvalitets LGC-kobber (Long-Grain Copper). LGC-kobber har bedre elektriske egenskaper enn det konvensjonelle oksygenfrie kobberet (OFHC) som er brukt i mange konkurrerende produkter. Lederen er til og med forsølvet (1,25%) for ekstra gode elektriske egenskaper der hvor signalet primært går, nemlig på lederens overflate. En bra kabel med gode tekniske prestasjoner.

CARBON: Seriøs kabel med eksklusive detaljer som løfter prestasjonene opp i den høyere klassen. LGC-lederen er kraftigere, og sølvinnholdet er firedoblet i forhold til den mer økonomiske Cinnamon-serien. XLR-pluggene er forsølvet (Hanging-Silver), og du får en mer avansert utgave av NDS-systemet som eliminerer innstrålet, høyfrekvent støy. En kabel som kan leve opp til svært store utfordringer.

COFFEE: Her har du definitivt kommet inn i den audiofile klassen. Du får det unike DBS-systemet som med en 72V-spenning metter isolasjonen, slik at den ikke tar opp elektrisk energi fra selve signalet. Den massive lederen er belagt med hele 10% sølv, og en overdådig 7-lags NDS-skjerming (Noise Dissipation System) beskytter den digitale datastrømmen mot RF-støy. Teknologi i verdensklasse for deg som nekter å la en kabel begrense lytteopplevelsen din!

OBS: Hi-Fi Klubben kan tilby hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke er vist på våre nettsider. Vi kan skaffe det for deg.

Tekniske spesifikasjoner

Bredde emballasje16
FargeBrun
Fargebeskrivelse5 meter
Høyde emballasje (cm)4
Lengde emballasje (cm)21
Vekt emballasje (kg)0,35
Vekt produkt (kg)0,35